Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
人生第一次去gay spa @Hugo Spa
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

Heart 
之前想試好多次, 今晚終於的起心肝去人生第一次gay spa. Hugo Spa好似最出名, 所以揀呢間. 雖然環境同設施普普通通, 不過地點方便. 一去到就有房, 技師又好快就入黎.

不得不讚嘅係技師Cyrus. 有佢做我人生中第一次gay spa嘅技師, 我覺得自己好幸福! 佢一入房已經好友善, 而且可能佢睇得出我緊張, 佢又搞吓氣氛, 等我好放鬆比佢按. Cyrus好young又好fit呀, 佢着背心短褲踢拖入黎, 隔住衫褲都見到佢D肌肉(好彩唔係爆肌嗰種). 佢一邊按, 我都感受到佢…… 之後房間發生嘅事, 簡直比GV更正! 所有我想有嘅, Cyrus都做齊

成個Package treatment完全無冷場. Cyrus直情令我嚴重地愛上gay spa. 臨走前, 佢仲做個心形手勢比我, 冧到暈! 今晚嘅經驗絕對係101分. 我一定會再去.
Reply
好似唔錯WO
Reply
我都去過一次,感覺幾好,好想再去
Reply
好似好正咁.btw. thx for sharing
Reply
真系正架, 今日諗返起都仲扯緊... ?
Reply
He really is one of the most handsome and cute massagist I ever seen before.
Reply
Cyrus can provide good service
Reply
我都比Cyrus按過!佢行入黎果陣果種cute真係口水流曬出黎!又體貼咁問我邊道特別唔舒服按多dd,勁溫柔的說。人靚又按中位又有力,玩又玩得大擔,佢都幾大丫。。。總之我比佢冧死!~
Reply
個場乾唔乾淨
Reply
要試要試呀
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人