Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
迷惘小鮮肉
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

說唔知呢到有無人明白我
我係個大學生 呢一年先開始知道對男人有興趣 簡單黎講就係見到型男大隻仔會有想扯既感覺 而自己一直有個好好既女朋友 當然佢唔知我係mb啦
同女朋友相處我好舒服 雖然我對女人無性慾 對男人先有 但內心其實都幾鐘意個女仔
但重點係我有時會開app想識下mb了解下個圈子 點知有幾次出街同佢地hug同kiss左 因為佢地都話我幾fit又後生 讚到我都忍唔住… 
搞完射完之後又會好後悔 覺得自己對唔住女朋友咁 好似雙重人格
我知我最好當然係唔玩app一心一意對女朋友啦 但我係個性慾幾強既男仔 我又唔想搞女人 唔通日日打飛機打成世? 所以我真係好矛盾 
我係gay定bi我都好想知 定係我其實只係當女朋友係姐妹?
Reply
如果對女朋友冇性慾既話 應該都唔算Bi啦
勸你唔好繼續呃佢 放生佢啦
Reply
放開個女仔!
Reply
我又覺得你似bi 多,因為你從女朋友身上都可以獲得 情感滿足,同時男仔又可以有性慾。

不過都提醒下,無論任何性取向,都要注意唔好出軌。你同女朋友未分手就出去滾,就唔岩啦。
Reply
主一定好靚仔
Reply
求認識樓主,樓主一定好正
Reply
唔通你女朋友無約過你開佢的鮑魚殼
Reply
(2018-04-13, 02:52 PM)Goblin Wrote: 求認識樓主,樓主一定好正

唔知有冇大雞雞呢 Heart
呀…係肌肌先啱
Reply
(2018-04-13, 02:53 PM)Ogre Wrote: 唔通你女朋友無約過你開佢的鮑魚殼

正常女仔最多係畀少少暗示!你估「濕之娃」嗰三條淫閪咩!
Reply
(2018-04-13, 02:53 PM)Hagi Wrote:
(2018-04-13, 02:52 PM)Goblin Wrote: 求認識樓主,樓主一定好正

唔知有冇大雞雞呢 Heart
呀…係肌肌先啱

我又要識 Tongue Tongue Tongue
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人