Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
0仔想找1仔男友
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

我是人馬座,屬性為[Trans]特質為女孩音及臀部比較大,我這個人很直接和爽快,我不介意你開後宮/偷食.我為人性觀念比較開放,從不喜歡獨佔,分享也是不錯觀念.我想找一名調情技巧十分厲害的1仔男友,最主要希望他教授口交技巧...法式蛇吻..加藤鷹的金手指技巧,成為我的調情實驗品.教導我如何鍛鍊肌肉.但你若想搞我,記住安全套.
Reply
Girl to boy or boy to girl?
Reply
更正:
對不起我打錯了屬性....是(TWink)鮮肉,不是(Trans)變性人Big Grin
希望男友年齡24-35
Reply
好萌好可愛的
Reply
(2018-04-17, 07:16 AM)facebk Wrote: 好萌好可愛的

有時真係好無奈,只要一開口就畀十幾個人盯住,用一種奇異嘅目光去睇我,你話我完全唔覺......唯一嘅優勢可能扮av女優會特別出眾,​因為E把聲好多年嚟都冇男朋友,因為聲音嘅關係感覺上好柔弱,但事實上我好剛烈.......除咗喺whatsapp扮人女友,幫下朋友掩飾性向之外,根本毫無用武之地......... Idea ,有朋友更加鼓勵我去泰國變性,媽的我只鍾意肌肉與肌肉碰撞嘅快感,完全唔想用女人身體同男人接觸,簡直係上天惡作劇.......... Sad,唱歌又唔似張敬軒感性感 Sad Sad Sad Sad Sad .....無奈....
Reply
哈哈哈 open relationship?
Reply
加油啊 Blush
Reply
形容得好正 Heart
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人