Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
我應該分手?
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

我同男朋友一齊4年,我發覺已經無晒初初感覺好想分手。我男朋友係一個完全未開發嘅人,一條宅男同無朋友。出街去邊我話事食咩我話事。但係我近排真係好唔鐘意咁,咩都我話事真係好咩.....一齊去左5次旅行,每次行程都係我plan,我覺得自己就好似湊仔咁,咩都我做主導好辛苦。我地都係同年,今年都係27歲。我23歲識佢個時以為一個人嘅性格係可以改變,但係到今時今日發覺原來係我一個人on99係到等。等到今日我想放棄,原來想去改變一個嘅習慣性格係一件好傻嘅事。
#Sorry, 講到19999 #其實我係港女?"
Reply
你越湊佢佢越係咁
Reply
我反而幾中意咁喎
Reply
因為你湊佢搞到佢繼續係咁
Reply
(2018-04-22, 03:47 PM)Vena Wrote: 因為你湊佢搞到佢繼續係咁

同樓主交換
Reply
拍拖應該有一個人話事,令外一個聽話咁幾好,吾係壞事,到你揾到一個佢中意話事架,控制欲強個時先真係叫辛苦,冇左自由,生在福中
Reply
明既,覺得一段感情兩個人都有責任
Reply
呢d野你睇人地好人睇你好架姐,每種性格既男仔都有不同既好壞地方,例如你要一個好有手尾既男仔,佢會好有手尾但都要求你有手尾,要一個性愛技巧超強既另一半你就要有心理準備佢d經驗係由不同對手都練返泥。你有無諗過出街去邊都由你話事其實係佢既世界可能只要同你一齊去邊做咩都無所謂?5次旅行係佢自己想去定陪你先?如果係陪你咁你plan都正常,如果係由佢發自內心想去又右佢plan但行情唔太豐富你又接唔接受到先? 無一個情人係完美的,人總有唔好既一面,但你只識將人既缺點無限放大既時候除左佢既好你會見唔到之外你仲會覺得佢每做一件事都特別差。總括就你愛佢就同佢講你既感受,佢聽完唔改一係接受一係分手,完。
Reply
冇錯,你係女嘅
Reply
#直情係港女系列
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人