Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
真系好怕人地好就我
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

呢啲日日都痴身痴勢係真係好煩
姐係咁我都欣賞你日日咁有mood陪我
但人總要有私人空間自己做自己野,搵下自己朋友架

我諗幾愛個人應該都唔使放棄全世界掛
我會形容呢種人唔係乖,只係又蠢又自私,永遠唔企係人地角度諗野
Reply
(2018-04-24, 05:57 PM)佛格斯 Wrote: 呢啲日日都痴身痴勢係真係好煩

我會形容呢種人唔係乖,只係又蠢又自私,永遠唔企係人地角度諗野

第1. 應該唔係24小時日日一齊吧 ,佢抽時間陪你 就等於佢冇做自己野,冇搵下自己朋友? lol WTF
第2. 咁最好1個禮拜 6天都識其他仔,做自己野同其他仔交流傾密計食飯,, 然後留1天比你囉

結論= 你覺得咁係拍拖? 定係 空閒時搵下大家 搞完就等下個空閒日??? 冇接觸 冇交流 冇共通話題。
Reply
(2018-04-24, 05:57 PM)瑪姆斯汀 Wrote:
(2018-04-24, 05:57 PM)佛格斯 Wrote: 呢啲日日都痴身痴勢係真係好煩

第1. 應該唔係24小時日日一齊吧 ,佢抽時間陪你 就等於佢冇做自己野,冇搵下自己朋友? lol WTF
第2. 咁最好1個禮拜 6天都識其他仔,做自己野同其他仔交流傾密計食飯,, 然後留1天比你囉

結論= 你覺得咁係拍拖? 定係 空閒時搵下大家 搞完就等下個空閒日??? 冇接觸 冇交流 冇共通話題。

um.. 我唔知點解我中意一個自己打下機散下步諗就要"最好1個禮 
6天都識其他仔"
都唔知點解一個星期見兩三日就係搞下野冇交流

更唔知點解你睇下睇個secret就可以神打咁講到好似就係當事人咁
細佬就好愛另一半 好地地拍拖好耐
你係咩星座我唔知,但應該係on9既
Reply
哩種人唔係叫乖+1 佢只係無朋友無興趣⋯
Reply
Sorry, problems with my keyboard and computer that made me unable to type any Chinese characters.

I must say this is NOT AT ALL a reason you broke him up. You could have directly expressed to him that his attempts to please you were a bit overwhelming
 and you should have been grateful that he tried so hard to give you company. But what you did was simply selfish, you didn't deserve him at first place. It's a shame. You're simply making an excuse here, the worst one.
Reply
【HEHE!講呢D】健碩猛男教煮野?: http://hkgay.net/showthread.php?tid=117563
Reply
哇,樓上各種嗰啲愛佢就要變成佢嘅觀念,真心睇到吐血。

真心痴孖筋。知唔知嗰啲無咗自己嘅人,其實係連自己都唔愛。老套嘅歌詞教落:「自己都不愛 怎麼可相愛」。連自己都唔好好照顧,好好成長嘅人,要靠伴侶俾樣興趣佢嘅人,其實都好可憐。

仲有,伴侶之間有共同興趣當然好,但樓主明顯係覺得個伴其實係無興趣,佢嘅興趣只係陪樓主。知唔知其實咁雙方都好辛苦㗎?自己算係有類似經歷,都分享一下:學嗰個會嫌陪嗰個追唔上自己又無動力學,陪人嗰個又唔知自己唔只得罪朋友/伴侶仲要得罪佢啲同好。

final but not least ,唔只係伴侶,而係朋友之間有不同興趣,互相尊重,互相推坑,而唔係單方面為咗陪人,夾硬迫自己有興趣,呢啲先叫溝通、交流、成長。日陪夜陪,咁我樣貓唔好?貓比人萌啊!
Reply
(2018-04-24, 06:00 PM)艾爾翰 Wrote: 哇,樓上各種嗰啲愛佢就要變成佢嘅觀念,真心睇到吐血。

真心痴孖筋。知唔知嗰啲無咗自己嘅人,其實係連自己都唔愛。老套嘅歌詞教落:「自己都不愛 怎麼可相愛」。連自己都唔好好照顧,好好成長嘅人,要靠伴侶俾樣興趣佢嘅人,其實都好可憐。

仲有,伴侶之間有共同興趣當然好,但樓主明顯係覺得個伴其實係無興趣,佢嘅興趣只係陪樓主。知唔知其實咁雙方都好辛苦㗎?自己算係有類似經歷,都分享一下:學嗰個會嫌陪嗰個追唔上自己又無動力學,陪人嗰個又唔知自己唔只得罪朋友/伴侶仲要得罪佢啲同好。

final but not least ,唔只係伴侶,而係朋友之間有不同興趣,互相尊重,互相推坑,而唔係單方面為咗陪人,夾硬迫自己有興趣,呢啲先叫溝通、交流、成長。日陪夜陪,咁我樣貓唔好?貓比人萌啊!
兩個人唔同興趣反而傾得仲開心
Reply
你死左去啦不如
拍拖拍得你咁慘咁辛苦真係好可憐呀
Reply
做好好乖仔唔得,世界冇天理架,每個星期七日唔搵你,唔同你講野,你應該最開心架啦

樓主不如買個飛機杯/假鳩算啦,其他野搵fd同你去做。

你根本唔適合拍拖,定係淡左咪簡簡單單分手囉,跟本就唔洗搵野瀨。
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人