Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
點解d人可以甘粗魯
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

(2018-04-26, 09:43 PM)佛格斯 Wrote: 通常下面越大,個人越靚仔哥啲,床技同床品都好差。

我唔係
Reply
唔係啲咩?我話通常啫。
Reply
(2018-04-26, 09:43 PM)瑪姆斯汀 Wrote:
(2018-04-26, 09:43 PM)佛格斯 Wrote: 通常下面越大,個人越靚仔哥啲,床技同床品都好差。

我唔係

正常。因為太多人奉承討好他。
Reply
佢搵Fun駛乜同你講床技?駛乜理你爽唔爽?佢自己爽完就走啦

btw,個故仔可以作得好啲,完全冇高潮位
Reply
Fun乜春 只被人利用洩慾 那會理你死活痛苦 遇啱性慾強獸性 發洩飽嘗 bi乜春 有窿屌乜都得 或他不知有處叫Sauna 定想食免費呢
Reply
(2018-04-26, 09:47 PM)艾爾翰 Wrote: Fun乜春 只被人利用洩慾 那會理你死活痛苦 遇啱性慾強獸性 發洩飽嘗 bi乜春 有窿屌乜都得 或他不知有處叫Sauna 定想食免費呢

你的感覺反應算不算被人雞姦 外面帶著假面具披著狼衣你知人多少 搞到想喊 痛到依家 呀媽好心痛
Reply
(2018-04-26, 09:48 PM)奧斯丁 Wrote:
(2018-04-26, 09:47 PM)艾爾翰 Wrote: Fun乜春 只被人利用洩慾 那會理你死活痛苦 遇啱性慾強獸性 發洩飽嘗 bi乜春 有窿屌乜都得 或他不知有處叫Sauna 定想食免費呢

你的感覺反應算不算被人雞姦 外面帶著假面具披著狼衣你知人多少 搞到想喊 痛到依家 呀媽好心痛
屌 屌人吾駛本 仲要鋤L死你
Reply
其實作者作喱D故仔咩心態? 做人現實D啦
Reply
其實大家同類大家都有個窿 點解1仔吾可以比人屌 感受下或者ok呢 就算0 他們都說過 難入話痛甚至冇feel 兩1都可互屌架 睇下邊個屌死邊個囉 身同感受
Reply
聽到都覺得痛
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人