Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
對唔住,以後唔會
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

我男人做地盤,前排工傷,引致行動不便
前日我後面好痕好想要,但佢話唔好
我好自私咁除佢褲,口佢,再自己騎上去
佢一路叫唔好,但我就無停到
果種征服感真係超正
平時係佢㩒住我黎_,今次佢亳無還擊之力
而且就算佢行動不便,我都feel到佢至少發咗三次,我好滿足
完事之後,我發現佢塊面燶哂,我已經即刻扮死狗講對唔住,無諗過你感受
佢隻手想一把車落我到,我冇諗過避開,我知衰
但佢自己刹停咗隻手,只係象徵式輕輕掂了我塊面一下
我男人從來無打過我,係我自己恃寵生驕
果時我真係好驚佢車落黎,笠哂水
我以後都唔會咁唔尊重我男人
Reply
樓主快d諗方法氹返佢
Reply
某程度上你系老強左佢
Reply
想要都要尊重對方意願既,不過見你知衰就算你啦
快d 好好照顧到佢好返 咪可以拎返你想要既野
Reply
其實係老強。不過又咁講,最後對方無真係刮落去,人哋好男仔嚟。快啲氹返人啦⋯⋯以後唔好啦!
Reply
(2018-04-29, 04:23 PM)Imp Wrote: 其實係老強。不過又咁講,最後對方無真係刮落去,人哋好男仔嚟。快啲氹返人啦⋯⋯以後唔好啦!

其實我覺得閃
Reply
(2018-04-29, 04:24 PM)Arzul Wrote:
(2018-04-29, 04:23 PM)Imp Wrote: 其實係老強。不過又咁講,最後對方無真係刮落去,人哋好男仔嚟。快啲氹返人啦⋯⋯以後唔好啦!

其實我覺得閃
閃還閃,人哋唔舒服咁玩,都好難怪人嬲嘅⋯⋯
Reply
(2018-04-29, 04:24 PM)Monat Wrote:
(2018-04-29, 04:24 PM)Arzul Wrote:

其實我覺得閃

但人地仲玩不捨得打呢招
Reply
(2018-04-29, 04:25 PM)伊澤瑞爾 Wrote:
(2018-04-29, 04:24 PM)Monat Wrote:

其實我覺得閃

但人地仲玩不捨得打呢招

這才閃。
Reply
【HEHE!講呢D】健碩猛男教煮野?: http://hkgay.net/showthread.php?tid=117563
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人