Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
關於一個poz的hehe故事
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

小弟在國外現入了圈大概6年幾。以前年少無知,3年前驗血發現HIV positive。果陣係覺得世界崩潰了,真心以為以後都可能穩唔到另外一半。呢3年都好修心養性沒再拍過拖怕連累別人。機緣巧合之下朋友介紹了一個男仔,大概傾左一個半月,出來吃飯date左差不多7,8次,有拖手接吻D date做嘎野。漸漸發覺人品真系好好,以前拍左好多次都沒見過甘好嘎男生(區大我差不多18歲),而且每次出來都很開心。覺得如果一直唔話比區聽我自己真系過唔到自己果關。終於昨天晚上同區吃完飯喝左D酒然後我地2個坐係我部車上,跟住我終於鼓起勇氣同佢講“我真係好鍾意你亦都好想尊重和珍惜這份緣分,我想同你坦白我係HIV poz undetecable,我會尊重你的想法 不過我和你一起真系好開心“。其實區成晚都發覺我有D唔開心,突然聽到我呢番說話,區呆左幾秒,然後握住我嘎手,向前吻左我一下,跟住同我講左"thank you for you for telling me this, I am happy to be with you also".然後果晚就同佢一起左。Smile 想講句天無絕人之路 希望各位pozer 都可以遇到屬於自己嘎緣分。亦都希望這份感情能夠開花結果。
Reply
點解你明明打到個「佢」字但係又「區區區區區」...
Reply
(2018-05-01, 03:45 PM)Petra Wrote: 點解你明明打到個「佢」字但係又「區區區區區」...

條友可能姓區
Reply
希望你地幸福快樂,希望好快有薬根治
Reply
番火星啦火星人,穩穩穩區區區嘎嘎嘎
Reply
(2018-05-01, 03:48 PM)Ropa Wrote: 番火星啦火星人,穩穩穩區區區嘎嘎嘎

你返左未
Reply
(2018-05-01, 03:49 PM)Marlowe Wrote:
(2018-05-01, 03:48 PM)Ropa Wrote: 番火星啦火星人,穩穩穩區區區嘎嘎嘎

你返左未
緋紅女不要哭
Reply
 睇到我呢,
Reply
穩唔到=穩定唔到
嘎野=好嘈吵的事
嘎男生=好嘈吵的男生

嘎手=。。。???
嘎緣分=好嘈的緣分
而區=應該真係個人名,因為樓主有用過個“佢”字
Reply
其實大家可否唔好下下都咬文嚼字呢?打錯咪打錯囉?可必咁執著,調轉如果你打錯字,之後比人咁講你中唔中意?
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人