Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 4 Average
比阿媽見到
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

我唔想再玩手指,所以上咗Amazon空運一支優質dildo黎玩,我男友都批准
1.手指太短,就算中指都唔夠長
2.手指太幼,無咩感覺
3.傳說話支野係根據某gv明星製造果日件貨送到,我忍唔住即刻入房試試,順便影比男友睇我玩的情況
咁我除哂衫、放好手機、訓起床、張開腿面對鏡頭時,
因為真心好正,好似真係我男朋友既感覺,所以我都忍唔住起到叫(已經盡量細聲)
之後我阿媽突然入黎放低我嘅衫就出番去
可能係我太興奮冇鎖門
而且可能係我太興奮起到叫床,媽媽將我叫床聲當作應門聲(因為每次佢都會敲門)雖然我媽媽知我gay,亦見過我男友,但係比佢見到我全裸玩dildo真係想死
而且我媽媽一直誤會我係一男友係零
成日起我地兩個面前提我要戴套先好同男友sex
我心諗我係零仔洗鬼戴套咩
今次真係好樣衰
Reply
求阿媽心理陰影面積
Reply
衰仔,買呢啲都唔預枝俾阿媽!夾單慳運費!
Reply
你阿媽喊都無眼淚咯呢鋪
Reply
(2018-05-15, 03:58 PM)Deian Wrote: 你阿媽喊都無眼淚咯呢鋪

不孝子,有好嘢唔益老母
Reply
(2018-05-15, 03:58 PM)Devcat Wrote:
(2018-05-15, 03:58 PM)Deian Wrote: 你阿媽喊都無眼淚咯呢鋪

不孝子,有好嘢唔益老母

單親家庭?
Reply
(2018-05-15, 04:00 PM)Duncan Wrote:
(2018-05-15, 03:58 PM)Devcat Wrote:

不孝子,有好嘢唔益老母

單親家庭?
買雙頭,親子活動
Reply
阿媽心諗:其實阿仔係咪暗示緊佢下次想要嘅生日禮物呢?
Reply
有畫面既 。。 ?好好笑
Reply
阿媽心諗:仲以為呢支嘢係送俾我做母親節禮物添
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人