Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
一仔第一次開post 希望認識到真心的 bf and fds ^
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

睇post睇左半年, 發覺要識真心0既mb fds 都好難, 要搵到相愛既 bf 就更加更加難…
但為左自己ge終身幸福著想, 唔好比自己將來後悔, 一定要起碼開番次 post, 希望識到真心既mb fds, 同埋最主要想搵到個bf ~
一齊簡簡單單咁就好好la^^
個人資料:
Name Barry
Age 25
Role 1
Height 170cm
Weight around 50kg 
大學 last year~
好普通樣~~
興趣: 行街,食野,睇戲,上網,睇書 等等~ 運動就 對有拍運動尤其鐘意~
性格: 都幾nice, 幾多野講, 幾就得人ge~
唔煙唔酒

希望對方
年紀: 細個自己就得la
樣:都係普普通通,合眼緣就得了(因為自己都好普通ja) 
會互相尊重, 互相遷就 同 真心
唔食煙

希望先係Line 度傾下計, 之後可以傾下電話 同出來見下面食下飯 咁發展la

小弟系想搵真心long term relationship 同真心mb fds~
有興趣既歡迎pm 我, 大家交換Line~^_^thx~
Line 有相~
Reply
可惜我係1啦 我都想識男朋友
Reply
我係0,24/176/79,Line amzta17856
興趣踩單車、做飯
Reply
支持下你啦 (路過既1仔)
Reply
定係想搵炮友啊
Reply
如果大家有緣就ADD我啦
Reply
PM你啦!
Reply
Barry dateline=' Wrote: 睇post睇左半年, 發覺要識真心0既mb fds 都好難, 要搵到相愛既 bf 就更加更加難…
但為左自己ge終身幸福著想, 唔好比自己將來後悔, 一定要起碼開番次 post, 希望識到真心既mb fds, 同埋最主要想搵到個bf ~
一齊簡簡單單咁就好好la^^
個人資料:
Name Barry
Age 25
Role 1
Height 170cm
Weight around 50kg 
大學 last year~
好普通樣~~
興趣: 行街,食野,睇戲,上網,睇書 等等~ 運動就 對有拍運動尤其鐘意~
性格: 都幾nice, 幾多野講, 幾就得人ge~
唔煙唔酒

希望對方
年紀: 細個自己就得la
樣:都係普普通通,合眼緣就得了(因為自己都好普通ja) 
會互相尊重, 互相遷就 同 真心
唔食煙

希望先係Line 度傾下計, 之後可以傾下電話 同出來見下面食下飯 咁發展la

小弟系想搵真心long term relationship 同真心mb fds~
有興趣既歡迎pm 我, 大家交換Line~^_^thx~
Line 有相~
耐左都發覺真係好難揾到,但始終會揾到架!唔好放棄~
Reply
【HEHE!講呢D】健碩猛男教煮野?: http://hkgay.net/showthread.php?tid=117563
Reply
0仔here 快d搵我啦 pm我
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人