Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
韓國Sauna一體驗...
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

韓國旅行, 有一日5點幾屎忽痕去左韓國個Sauna...
去之前聽一位朋友講過韓國Sauna無野玩.好多年紀大同肥佬去....
佢之前都無玩到...因為人少...
咁聽完佢講我都決定去啦, 見識下...
搵左間網上評論唔錯既Sauna入去...
係東大門附近既...
咁入場費係7000won...都幾抵屌...
咁入到去沖涼換衫,(無得焗sauna/浸浴....好on9) 之後行左個場, 屌....得3條友!

一個高姣0, 兩個韓國大叔, 5x幾歲...一望到我好似貓見到老鼠咁...
兩個交頭接尾望住我, 擺明講緊我...

之後我落左個common area睇電視玩手機啦(呢間可以帶手機係身)...
咁個兩個呀叔其中一個就走過黎聊我, 想掂我但比我拒絕左...
無理佢之後我就上左3樓, 黑房 睇下仲有冇其他人係到...
屌..個兩條呀叔係咁跟住我,由一樓到3樓都跟...好恐怖..

之後我就入左其中一間黑房閃避佢兩個, 屌...一行入去,
踩到地下濕濕立立咁...仆街..個質感好明顯係精黎...
屌....嚇到我即刻去洗腳...之後就落返去common area到坐玩手機..

全程得我同條高姣0係到睇電視, 之後聽到上面好似黎左個人...
我咪上去睇下囉..係黑房走廊又撞到個兩個呀叔...
我已經掉頭走緊架啦...佢地夾撚住我..唔比我走..
仲要捉住我條手, 之後摸我條J...

好在我都唔細力, 好努力擺脫到佢地...
屌...真係留底左個陰影...嚇撚死我.....
係咁講NO NO NO! DONT TOUCH ME....LOL...
(好危險...認真...韓國男人出名係追取架!....大家小心d)

之後又落返common area坐, 安全好多...
之後個兩個呀叔又走過黎同我傾計...好在真係純傾計...
佢地話佢地係朋友, 都結左婚有小朋友...黎放鬆下...

之後佢地就走左...咁後來又黎左4-5個人, 有大肥白豬(韓國仔仔),
一個白人, 一個印度佬, 兩三個中年男人...
咁有幸我係黑房周圍行黎行去見到個白人同印度佬互打茄倫,
之後個印度佬做0, 聽佢D叫聲, 叫到我硬哂...

之後 後來我都遇到一個新黎既白人叔叔, 德國佬,
咁我地都係摸摸鍚鍚, 連口交都無...狂互奶互摸個種感覺真係好正...
我地玩下又分開, 分開之後又撞到, 又分開又撞返...
最後都係決定一齊出啦...

咁後來又去到一間黑房, 見到岩岩個印度佬做1屌大肥白豬...
仲屌到好爽...我都係第一次睇LIVE...佢地又唔關門wor...
我就同德國佬一路打茄倫互奶互摸一齊觀佢地戰...勁好笑...

其實個印度佬一開頭都有望住我, 但我唔知到底佢有冇比信號我...
可能如果我上前, 比人屌個個可能係我...
哈哈...咁之後我就同德國佬去左黑房, 互打...
佢好識按摩, 按到我噴射...佢wow左出黎...之後佢都出左....
大家都射左好多...之後就交換手機一齊去搭車走...

其實呢次fun連口交都無, 其實都幾爽...起碼夠哂安全...
因為佢都唔想口交, 我又唔想口交佢....
所以遇到個岩玩既真係lucky....
我都知好難會再見面...不過起碼有交換contact...
當識多個朋友...哈哈..

我懷疑佢都係結左婚既男人...
因為我地換衫個時, 我見到佢有帶返介子..
我仲笑佢係咪結左婚...不過佢否應咁啦...
呢個德國佬就高我小小, 都小肥肉地身型, 而且好多毛...

但我鐘意多毛毛...夠性感...樣就係普通鬼佬大叔樣..
我仲記得我用學gv用腳幫佢打J 同用腳玩佢個波...
玩到佢HIGH叫...但我真係笑出黎...
我估唔到GV既招式我會用到出黎...哈哈...
總之就過左一次幾搞笑又爽既FUN啦...
雖然我已經忘記左佢係咩樣.....BUT THANKS...^^
Reply
即係洋腸你就食, 印度同韓國腸你就唔肯食
Reply
我想知你同呀叔用咩傾計多啲?英文? Confused
Reply
以後去韓國唔係去sauna lu
Reply
印度腸點緊咖哩汁 Sick Sick
Reply
韓國Sauna冇乜韓國人 菠蘿包冇乜菠蘿
Reply
韓國SAUNA 夠大夠豪華睇得出佢地有心發展 所以吸引到好多天菜去
Reply
【HEHE!講呢D】健碩猛男教煮野?: http://hkgay.net/showthread.php?tid=117563
Reply
SAUNA 最好玩都係大混戰同埋互相抽水 Tongue
Reply
(2018-05-26, 06:44 AM)hohosiu Wrote: SAUNA 最好玩都係大混戰同埋互相抽水 Tongue

有好有唔好啦 有好多自己唔岩既抽水 仲想同你入房玩 真係唔知點reject佢
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人