Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
Cam fun(長文)
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

事件係發生係jd到既
係舊年年頭收到位加拿大既靚仔pm
一開頭我就諗
我個樣話靚唔靚話醜唔醜
但有男神級仔仔pm就估係假相人啦
咁都有加line 既
傾左唔夠十句就突然開cam 
先知原來唔係假相
係一個幾高大(178)鄰家哥哥、啡髮
白白淨既靚仔
咁就好奇問下佢背景
佢雖然係外國出世
但呀爸呀媽都係香港人
所以佢淨係識講廣東話
但睇唔明我打既潮語佢呀爸呀媽係專業人士
所以收入唔錯算係中產
以至佢比父母禁止佢打工
佢26歲人都終日在家玩狗(寵物唔係假狗)當期香港熱話
就係某電視節目港女爆出無
二千尺供完既樓都唔洗拍拖咁我當時都問左佢好多背景野
佢就有戒心覺得我係呢種0仔
但我feel到佢係想fun
不過要黎我屋企
我話唔得屋企長期有人
咁之後就不歡而散但隔幾個月佢又會jd我咁
一直話鐘意我掛住我到一個月前佢再pm我
我受到好朋友刺激(佢嫁出國)
我就同佢講你咁掛住咪娶我返去囉
佢就唔制
又無再覆昨日又搵我
問我缺唔缺錢
我話咩事
佢話比一萬蚊一個月同佢cam fun制唔制
我say no la
因為我對cam fun真係無興趣
其實有少許心動
一、原來我係佢心入面係有價值
二、佢確實會想搵我暫時係咁先
大家可以比下意見我?Ps:以上都係真人真事
可能寫得唔太好
各位大大希望不喜勿插啦[Image: 1f64f_1f3fb.png]??
其實都有d漏無寫到
如果反應好先再補返d
Reply
三,你係佢心目中只係其中一樣用錢就可以買到既物品
Reply
一萬一個月cam fun 佢出價都算幾高
Reply
(2018-06-02, 05:09 PM)Tin Wrote: 一萬一個月cam fun 佢出價都算幾高

ap 左圖之後,睇下仲閂唔閂水喉?
Reply
(2018-06-02, 05:10 PM)Dougal Wrote:
(2018-06-02, 05:09 PM)Tin Wrote: 一萬一個月cam fun 佢出價都算幾高

ap 左圖之後,睇下仲閂唔閂水喉?

Cap左圖後每月問你攞番兩萬啦
Reply
lol 5k per month come come
Reply
傻豬嚟嘅! 佢氹住你話畀一萬蚊你Cam Fun,Fun 完後未收倒錢已經收到勒索信先!
Reply
其實係樓主一個月畀一萬蚊佢先岩 [Image: FACE_WITH_COLON_THREE.png]:3 搞錯左
Reply
Derek??hahaXD
Reply
係咪D字頭[Image: 1f602.png]?佢撩左我好多年[Image: 1f92a.png]?
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人