Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
我個EX係隻狗
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

其實當初識佢,已經知佢玩過SM,不過佢話,因為同咗我一齊,想我有安全感,所以拍拖之後就無玩。不過後來,我無意中發現,原來佢一直都仲同人玩緊,日日Send狗相畀人,返工又偷偷入廁格做任務。然後,我同佢嘈咗次大架。佢話不如分手。只係,唔夠一日,我就返去認錯,買禮物、等放工,氹返佢。段感情繼續行咗接近半年,我又發現,原來佢仲係有偷偷哋玩。今次,我哋又鬧交,佢再次選擇分手。但當我又後悔,想一齊返,佢已經Block咗我。無論我喊得幾勁,佢都選擇跟佢個主人。10個月感情,咁就玩完。後來,我先知道,原來佢跟緊好多主人,好多人都識得佢,又玩户外、又玩拳_、又玩食米田共,仲試過群交。雖然係咁,但我仲好掛住佢,因為當年佢曾經好?我⋯⋯我跟著應該點做好?
Reply
好多人都會對ex 有幻想一齊返,但撫心自問當初大家分開既原由,如果雙方都無變,佢又無改而你又接受唔到,其實咪又會同一個理由再分開
同一個坑無謂跌入去兩次啦,以後都一樣會遇到更錫你既人,你掛住既只係當年既佢
Reply
算啦
Reply
你又改變唔到佢 一係你陪埋佢玩
Reply
你收養唔到隻狗既,就放左佢啦
Reply
其實你做佢主人,佢就會聽晒你話,做隻乖狗狗
Reply
佢食完米田共個口你都聞唔到?
Reply
(2018-06-05, 02:14 PM)艾德翰 Wrote: 佢食完米田共個口你都聞唔到?

神回
Reply
第一次既時候就應該決斷甘分手,明明受傷既自己,明明對方對吾住自己,點解挽留既要系你?講分手既要系佢?佢有幾愛你你自己唔會唔知,只不過人都係犯賤,唔甘心,唔願意放棄,以為堅持落去會變好,但事實永遠都系話卑你知,由一開始知道唔得就要斷,如果唔系拖落去最後斷既時候只會越痛。
Reply
做隻貓做隻狗 不做情人
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人