Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
【細路偶像變脫星】唱紅《妖怪手錶》 Dream5男成員下月底推出處男寫真集
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

人氣動畫《妖怪手錶》近年深受各地小朋友歡迎,連帶多首主題曲都唱到街知巷聞,由五人小朋友組合Dream5唱出嘅《妖怪體操第一》更曾掀起一片熱潮,仲殺入2014年底嘅《紅白歌唱大賽》,之後嘅單曲《Dan Dan Dubi·Zuba》、《妖怪體操第二》同樣取得唔錯成績。 四女一男嘅Dream5係參加2009年選秀節目得以成軍,由重本小鳥、日比美思、大原優乃、玉川桃奈及唯一男隊員高野洸組成,當時年紀最細嘅大原優乃仲係小學生,不過當Dream5靠《妖怪手錶》上位後,玉川桃奈於前年決定畢業兼引退,剩下四位成員都於同年宣佈各自發展,令呢隊深受細路支持嘅組合散band收場。

Dream5嘅前男成員將高野洸都淪為「脫星」,20歲嘅高野洸目前專注演戲,仲越來越高大靚仔,下月底亦會有處男寫真集上架,高野洸都曾於鏡頭前剝衫晒結實嘅小鮮肉身形。

[Image: 1517743905_d560.jpg]
日本組合Dream5成員各自發展,仲要露肉吸客。

[Image: 1517743907_fc32.jpg]
Dream5憑《妖怪手錶》片尾曲《妖怪體操第一》成名。

[Image: 1517743917_cd60.jpg]
仲曾登上《紅白》舞台。

[Image: 1517743979_278e.jpg]
20歲嘅男成員高野洸都變肉男

[Image: 1517743982_f857.jpg]
更於綜藝節目浸溫泉晒小鮮肉。

[Image: 1517743986_304b.jpg]

[Image: 1517743990_2005.jpg]
高野洸下月都會推出處男寫真集。
Reply
slim fit .....
Reply
好好樣,外貌協會架我,好靚仔啊
Reply
最緊要做人nice
Reply
好好樣 好cute cute
Reply
his feel is too young
Reply
take away the clothhh lol
Reply
Omg I cant believe he is handsome like this
Reply
great body
Reply
特登去聽返
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人