Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
其實19歲係咪識唔到人架呢
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

小弟今年19歲啦,但係就冇再讀書架喇
而感情方面呢,就單身左冇耐既,不過已經睇化左Tongue
有咪有,冇咪算
我食過好多檸檬架!!!當中收到最多既原因就係:我唔想傷害你
至於個標題點解?
因為個個po都係搵大學生同中學生er.........
有意就做做fd啦Tongue
Stat 19 176 68 10
至於咩Type就比人話開可愛啦。。。
我就唔太知自己行咩type既
不過我就鐘意眼鏡斯文type....
btw我都幾鐘意落bar飲下嘢吹水@@

PM ME or Line me la - parklam123
Reply
Shy Shy Shy 點會識唔到人呢先19歲
Reply
夠靚仔 點怕冇人approach
Reply
啿幾多歲先識到人
Reply
就係見你仲細怕玩完你害左你
Reply
Undecided 係既!
Reply
Undecided 不一定!
Reply
都唔係既!
Reply
有機會架!
Reply
(2018-06-11, 01:27 PM)holand Wrote: 小弟今年19歲啦,但係就冇再讀書架喇
而感情方面呢,就單身左冇耐既,不過已經睇化左Tongue
有咪有,冇咪算
我食過好多檸檬架!!!當中收到最多既原因就係:我唔想傷害你
至於個標題點解?
因為個個po都係搵大學生同中學生er.........
有意就做做fd啦Tongue
Stat 19 176 68 10
至於咩Type就比人話開可愛啦。。。
我就唔太知自己行咩type既
不過我就鐘意眼鏡斯文type....
btw我都幾鐘意落bar飲下嘢吹水@@

PM ME or Line me la - parklam123

卜卜脆嘅人生啱啱開始恭喜曬啦有排你出。。。
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人