Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
VR病毒
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

話說, 我叫做小零 今年 27歲. 我有一個一齊左2年既bf 住左係我父母買比我既柏麗灣2000呎樓到 一直都好幸福, 佢係一個稱職既1仔, 不過我都要keep住安全,過程一定要用套 一黎事後洗後面又麻煩 二黎我對交換體液都有D抗拒.

有一次完事後, 我feel到我滿足唔到佢. 點解咁講? 因為我去客廳到飲水時 咁岩部VR 同 VR玩具就放在係台面到 仲聞到陣腥味. 明既, 有時我都會襯bf唔係屋企偷偷地開部VR黎玩虛擬實境打。當然住得呢D樓 唔好問我 D gay既VR片/game係邊到得黎. 我自有辦法啦!

講返件事,玩VR 一個星期一次兩次 都OK既. 但係 我bf又唔會自己洗佢件玩具 放係台面到日日都有陣腥味 我梗係知佢日日打同時我又滿足唔到佢啦.滿足唔到BF呢件事 令我好困擾, 結果我就約左1個高大1仔返屋企睇下 係咪真係我技術唔夠 定係咩問題令佢唔滿足.結果對方好滿足.

好明顯我係無問題! 中間突然聽到開門聲, 心諗大件事!, 我立即叫佢搵間房著衫準備走, 我就跑去客廳 唔理3721 開部VR用埋台面上部VR玩具打,我心諗: 死啦 個VR玩具都唔知係咪我既 交換緊體液, 今次死喇!

跟住BF一開門見到我打緊,塊面青曬 問我做咩用佢件玩具.. 我心諗唉 我都唔想交換體液. 我話唔小心拎錯, 就叫佢去沖涼先. 我就可以開門比個1仔走.

過左1個月, 我下面開始生野,仲有小小腐爛味, 我開始驚係咪個1仔有問題?就去驗血, 唔驗唔知驚, 一驗發現 中左幾隻病 死啦 仲要係無得斷尾, 對我黎講真係晴天霹靂. 我火都黎 係Line罵個1仔. 但係1仔話佢岩岩驗完 佢無病, 映埋下面既相比我睇 都無事. 咁究竟係邊到出現問題? 我都係第一次搵fun.

返到去我同bf講我呢件事, 我中左招 唔可以同佢一齊 要分手 唔想連累佢. 佢先坦白, 其實我中左好多病 但係無同你講, 又無要求過你無套, 而家我都中曬招, 可以一齊啦. 我………VR病毒
Reply
浪費左我人生三分鐘
睇完都唔知你UP乜鳩
Reply
係佢個盡責一仔滿足唔到既原因係因為怕傳染比零仔,結果係零仔自己同個一仔亂交換體液,驗左血,有性病啦,咁以後1,0仔都可以無套,唔再用vr黎打
Reply
(2018-06-12, 03:00 PM)Admiral Wrote: 係佢個盡責一仔滿足唔到既原因係因為怕傳染比零仔,結果係零仔自己同個一仔亂交換體液,驗左血,有性病啦,咁以後1,0仔都可以無套,唔再用vr黎打

其實都係要用套架,因為病毒再互換會變種

搞咁多年都唔覺有問題,零分重作
Reply
件玩具擺咗咁耐乜都乾晒啦,咁都傳染到?
咁都得嘅話你去酒店、泳池都會惹到性病啦
Reply
 ._. 好誤導性

有味有體液都好無水份其實d病毒應該會死,大佬啊會乾架嘛?

你可以腐爛咁你條仔都應該一樣,咁點解你會唔知

你同人地fun就可以無套,同自己條仔咁多次都無想過無套?咁我真係想知何謂愛⋯?

仲有,你fun完中招唔好屌人,係你自己唔自愛,怪就怪你自己?

然後如果件事係真既唔該乖乖地食藥睇醫生,講到尾其實好小事姐
Reply
(2018-06-12, 03:03 PM)Banhallen Wrote:  ._. 好誤導性

你同人地fun就可以無套,同自己條仔咁多次都無想過無套?咁我真係想知何謂愛⋯?

仲有,你fun完中招唔好屌人,係你自己唔自愛,怪就怪你自己?

佢邊度有講過同搵fun果個唔用套
Reply
(2018-06-12, 03:03 PM)Mond Wrote:
(2018-06-12, 03:03 PM)Banhallen Wrote:  ._. 好誤導性

佢邊度有講過同搵fun果個唔用套

係wo. 我無用心睇 sor
Reply
我只係知你好有錢
Reply
這是一篇....寫得好差既ff?
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人