Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
未見過啲咁cheap嘅人-前度
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

話說我同前度一齊咗半年, 佢仲有一兩年就29+1(top), 而我就仲讀緊書(bottom), 呢半年經歷嘅嘢真係好難忘, 我都算係入咗圈好多年, 都拍過幾次拖, 算有經驗, 但係就真係未遇過啲咁嘅人, 係朋友面前同對住我係兩個人, 雖然好多人本身都話對佢印象唔好, 但係分咗手之後我同朋友講我哋之間嘅問題, 佢啲朋友好似唔覺得佢有問題咁.呢半年入面, 因為土地問題, 我哋兩個都無地方, 咁其實拍拖有需要都好正常姐, 咁無地方就唯有要岀去book房啦, 兩個星期book一次左右, 都唔係好過份啫, 不過我每次問佢岀去過一晚好唔好, 佢都係好似好唔願意咁, 咁我就諗係咪佢唔想嘥錢, 咁我就話我比住先喇, 佢先話去, 但係次次都要強調係我逼佢去喎
咁好啦, 其實我覺得無地方去book下房好正常, AA都合理吖, 我唔駛1仔比曬, 但係AA囉, 不過如果要AA嘅話, 佢就實話唔去, 其實點解可以咁.咁跟住就到去旅行喇, 其實我好難先有機會去到一次旅行, 一嚟錢嘅問題, 二嚟假期嘅問題, 難得有機會去, 我想book間靚少少嘅酒店房同佢sweet下, 但係佢就嫌三嫌四, 又話無必要
其實我都唔係book咩名牌酒店, 都只係旅店, 只係旅店入面想揀間大少少靚少少嘅房啫, 但係佢竟然要求佢只係會比基本房嘅價錢, 其他由要我自己負責, 跟住之後, 因為某啲原因, 我嘅budget有少少鬆動, 佢就要求我不如比曬book酒店嘅費用. 甚至連洗費都洗我嘅.咁我當時情到濃時, 緊係覺得無嘜野㗎啦, 但係到依家我就覺得佢好cheap, 好似食軟飯咁. 分咗手之後我通常都會執好前度嘅嘢收埋, 但係我發現一樣屬於佢嘅嘢都無, 即係一樣佢比我嘅嘢都無. 反而我就有好多嘢係佢度, 咁我想問佢攞返啦, 佢究竟話無, 扮唔記得, 其實我話佢cheap嘅係, 我分手之後睇返, 佢無送過一樣嘢比我不特止, 一齊半年嘅洗費都好似淨係我比咁, 我想攞返少少屬於我嘅嘢, 都要唔比返我, 仲要話返我cheap其實我唔介意付出多啲, 亦都唔係要求啲咩回報(雖然我話佢無送過嘢比我, 不過我都真係唔需要啲咩禮物), 我只係希望對方有最基本嘅付出姐, 點解做0仔做到我咁慘呢-_-
Reply
當經驗
Reply
條仔好cheap wo
Reply
經驗來嘅
Reply
勁賤
Reply
人夾人啫,敢對錢既觀念唔同都唔出奇
Reply
你出錢果陣有冇出聲?
Reply
堅cheap
Reply
可能佢慳返d錢同第二個00⃣️仔
Reply
(2018-06-16, 02:17 PM)Mond Wrote: 可能佢慳返d錢同第二個0

正所謂:送到埋嚟,不?白不?。
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人