Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
約左個on9一仔,係玩得最唔開心嘅一次
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

個個都做一,你估個個都識做一咩
Reply
唔知點解好好笑?
Reply
Big Grin 好慘喔!
Reply
Undecided 好慘!
Reply
哈哈,笑死了
Reply
(2018-06-18, 05:36 PM)Monat Wrote:
最近約左個一仔玩,原本以為好地地
但係玩果陣先發現佢係我最最最最憎果類一仔
首先佢想入,但係未做前戲佢就想入黎,我同佢講用手指先
好啦跟住佢就插一隻

Try fisting baby I think you never tried tKing an arm up the ass.

手指入黎,然後下一秒就兩隻,喂屌你以為我個菊花用橡筋做?如果咁易就整得開嘅話我成棟IFC都塞得入啦on9 痛架on9,我試下一見到你就成隻手掌插入你馬眼睇你點樣?
好啦幾經辛苦終於入左,然後佢猛禁係度話你要放鬆先得,如果唔係入唔到,你係咪on9嫁我明明見到你成條入哂去仲有咩可以入姐,你想成個人捐入去?
成個過程係咁執著於叫我放鬆比佢入,我同佢講其實我冇收緊過(心諗因為已經冇feel)煩到嘔
衣樣都未係最煩,佢不斷拎出黎然後大力一下隊到最入,其實係一D都唔舒服,同佢講唔中意咁樣,佢就停一停,然後隔一陣又係咁,跟住我同佢講唔得喇我好唔舒服,快D完啦,佢就話:你攰就出聲嘛,我地休息下先咪得,我心諗我唔係想休息,我係想快D走
其實sex係要雙方都爽先開心,希望D一仔唔好成日顧住自己爽,諗下零仔感受好冇
Reply
慘 遇到廢一
Reply
 睇嚟佢好鍾意你
Reply
你唔講都唔覺~ifc應該係全香港最似撚嘅建築
Reply
我鐘意呢款
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人