Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
JOHNSON 推拿好體貼入微,真係一個難得嘅玩家恩物
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

一提起Kindo SPA ,令到我地男人心花怒放,因為真係好好玩、推拿服務有幾正,相信好多師兄都未必知,我睇完師兄d報告,都要親身睇驗吓!間場佈置幾有心思,估計佢做事都係實事求實,服務差極有個譜!

技師JOHNSON樣幾靚,好有男朋友Feel,偷食味濃,身材GYMFIT,胸湧澎湃,好好傾,絕對係我柸茶,招呼欣勤,幫我除晒衫放好,沖完涼上骨床。

JOHNSON嘅DUP骨功夫好好,有大師級水準,力水好好,穴位又準,針對我痛處,對症下藥,細心去推拿,由頸部推到落屁股,真係DUP了大半個鐘,對我地哩D長期有勞損的, 推拿係一個不二之選,淨係講DUP骨都已值回票價。跟住香薰推油,全身由頭到腳都推得好爽,手法好體貼入微!

然後JOHNSON在我全身搽上按摩油,有幾好玩唔使我多講,帶比我無比興奮
好細心為我清潔後,再為我推埋頭、肩、頸,跟住再沖涼,細心服侍亦令我回味無窮!

JOHNSON 18般武藝無所不能,服務多元化,加上反應一流投入,真係一個難得嘅玩家恩物,
Reply
好正咁 下次要試一試
Reply
johnson好高大, boyfriendable完全agger
Reply
我比Johnson係酒店屌左好耐 Big Grin
Reply
講到好似好正
得閑去見下實物先
Reply
好似唔錯,下次book 佢先
Reply
Yes I hear that he's so professional and good-looking. Next time will definitely try him
Reply
講到咁我都想t r y
Reply
上次見過眼大大,都有啲肉
Reply
Kindo好似愈黎愈多正仔仔
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人