Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
呢個世界冇0仔唔化妝?
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

話說早排有個傾咗都幾個星期嘅網友話約我出嚟見下,咁呢啲禮貌上都要嘅,橫掂我覺得有幾會發展。出到嚟去咗旺角,咁我見佢塊面白到白過黃夏蕙咁,直情面無血色。咁之前都講咗其實都傾咗幾個星期,見得嘅話都assume有發展空間。果然,佢係對我有feel嘅,於是晚飯之後我哋去咗個公園談心。席間,佢話想我錫吓佢睇吓有冇feel。咁我又唔想咁狼一嘢就錫咀,咁當然係錫面啦,點知...我...成個咀都係粉...
於是我問佢係咪用咗好多化妝品,佢話如果佢唔用化妝品,出到旺角會死咁話。咁之後我送佢搭車,我知道佢大概住邊,於是就話下次約就去荃灣或者沙田啦,重點係叫佢唔好化妝,我話明我唔介意你係咩樣,真面目示人係好緊要,如果有一日大家一齊住或者一齊瞓,唔通唔落妝就瞓咩...第二次見面約咗响荃灣。咁我搭緊架車去到秀茂坪,佢打電話嚟話佢啱啱起身未化妝要遲兩個鍾頭(當時已經係黃昏六點),我就話唔好化啦,一個鐘頭應該到荃灣喇掛。結果佢最後都係遲咗90分鐘,佢都係化咗妝。我問佢點解咁堅持,佢話因為佢唔想佢鍾意嘅人面對素顏嘅自己咁講。我就終於忍唔住問佢:
「咁係咪夜晚你都要化咗妝先瞓?洗唔洗去做運動游水都化?浸溫泉又化?」佢:「咁我都係因為覺得自己樣衰而化啫」我:「咁我夠樣衰啦,暗瘡都唔整理吓。又唔見我要化?」佢:「咁0仔梗係要化啦,呢個世界冇0仔唔化妝」我:「我識好多0都冇特別化妝,就算有,都係搽吓護膚品咁,或者只係薄薄一層,未見過好似你咁厚粉。如果你自己對自己都冇信心,咁點做人?」於是我真係同佢約法三章,話下次一定一定唔可以化妝,我入大西北係冇問題嘅。結果...(待續)
Reply
 我都懷疑佢唔係化妝品
Reply
期待第二集 haha
Reply
韓零妝?厚粉姐姐?
Reply
牆灰要刮左先用到架 傻佬
Reply
(2018-07-28, 03:56 PM)萊辛恩 Wrote: 牆灰要刮左先用到架 傻佬

批盪、搧灰⋯⋯
Reply
我都想搵個接受我唔化妝既樣既人
Reply
我遇好多仔都冇化
Reply
呢個世界冇0仔唔化妝 WTF
Reply
批盪咩,嘴下都成口粉?究竟可以有幾厚
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人