Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
踏上按摩師之路 I
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

"2016年,係我踏入男男按摩師這行,我因為經濟壓力而去做的。當時我經濟壓力很大
,很急,身上有一些貸款和私人債務,想說也沒有什麼輸不起,所以決定試試。
初初我以爲入門條件很高,我樣子不差,可惜個子不高,瘦削,
但沒想過馬上就被取錄,一蚊鐘 錢都冇,小費重要比經理亂咁扣。

比醜樣經理Rayne教授我按摩技巧,教了大約兩三天就可以上班,意幾日都要比佢搞,諗起都核突。
對我來講,「身體」和「性」係可以分開,一直以來,我幫客人的按摩都會盡量比較親密,
遇到比較多錢或者我喜歡的類型,我才願意做多一點。第一個客人,禿頭,50幾歳,80幾公斤,令我諗翻起個經理,
當時我用自己那三兩天學到的按摩技巧努力發揮。面對不喜歡的客人,甜品方面自然希望趕快結束。
試過Out call做過一個新加坡客,一見面就扔五千蚊,叫我今日做佢男朋友,唔洗做數字。
又試過做過三色台一線小生,樣靚身材正,已經唔可以用錢來講,完全係賺左。

大約做了半年,身上既債務雖然已經還曬。但呢行競爭力其實好大,
師傅比師傅,樣貌,身材,牌值,性格通通都會被客人比較,我既生意開始愈來愈差,
所以我決定暫時唔做呢行,反正已經還曬錢。同時間好瘦既我,所以決定開始健身,準備捲土重來。"
Reply
師傅唔易做 辛苦曬
Reply
做師傅都唔容易
Reply
其實都幾辛苦ga 做Cfu
Reply
you can train yourself and become muscular I totally understand you
Reply
真係成日keep住操囉要!
Reply
聽落幾正嘅故事
Reply
咁其實都幾好搵啊!
Reply
Heart 幾好呀!
Reply
我都想做!
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人