Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
被人中出左,好膽心
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

我係一個中學生18歲, 0 仔,處男。我嘅第一次我喺App度識左個人,
佢話佢30歲 1 仔, 性經驗豐富,經常同其他高手扑野,要自我增值喎,
佢想試,下處男,不過佢可以仲可以保證我唔痛同好舒服喎。
佢講到咁荀,咁我咪出黎同佢扑野囉,
上佢屋企前,我講明話插果時要戴套架,

佢:問我想唔想爽啲?
我:好呀! (果時我已經勁High、High撚到仆街)
佢:我想除套呀,如果除套,我可以保證你潮吹!!!
我:(果時太爽) 我話好呀,黎啦~~~ 快啲除、唔好搽KY喇、棚棚聲痕咁屌我啦,
屌到我跌落床啦~~~
最後我比佢入果時,我忍唔住痾左啲尿尿、仲有小小便便同埋不停放屁,佢就話依啲就係潮吹喇喎~~~ 咁我梗係比佢內射左我啦!!!

但係比佢射左後,我覺得眼眼痕左好多日,
而且我  連續好多日 都 痾左好多爛屎,
仲要仲好爛同好臭、痾到屎塔 都滿到沾到 屎忽。
我好驚呀!!!! 超級驚!!! 驚到日日都訓唔到同不停咁食野,
我真係好驚我中左梅毒呀!!

我朋友話啲 梅毒毒素入左腸就會咁架喇!!
我朋友話 唔洗睇醫生 架,食龜苓膏 或者食 排毒美顏寶 就得架喇!!!
請問有冇人試過?? 效果好唔好??
Reply
亂咁約炮嘅後果
Reply
效果幾好
一日一碗
醫生遠離我
Reply
 睇醫生啦
Reply
依家d 00後係咪食得化學食品多,智商都有問題架
Reply
(2018-08-09, 11:06 AM)賽格特 Wrote: 依家d 00後係咪食得化學食品多,智商都有問題架

可能怪獸家長困左係屋企長期不見天日呢
Reply
(2018-08-09, 11:07 AM)萊辛恩 Wrote:
(2018-08-09, 11:06 AM)賽格特 Wrote: 依家d 00後係咪食得化學食品多,智商都有問題架

返左古代咁
Reply
(2018-08-09, 11:07 AM)卡查伊斯 Wrote:
(2018-08-09, 11:07 AM)萊辛恩 Wrote:

返左古代咁
唔好咁話我啦
#00後好傷心
Reply
小姐你醒小小啦
Reply
龜靈膏咁勁就唔洗醫生啦
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人