Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
看似甜蜜?同志圈中黑暗面?
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

大家唔洗估我同我男朋友啦
我想講呢個圈好多有流言蜚語
信唔信就你地自己判斷啦

我地真係無 呢d係離間唔我地
最後呢個HKGAY 聽完就算啦
Reply
(2018-08-25, 03:04 PM)Nao Wrote: 大家唔洗估我同我男朋友啦
信唔信就你地自己判斷啦

做咩要回覆啊 唱下唱下幾好啊 
加強人氣好方法
Anyway 可能唔係講我地呢
Reply
(2018-08-25, 03:05 PM)Tin Wrote:
(2018-08-25, 03:04 PM)Nao Wrote: 大家唔洗估我同我男朋友啦
信唔信就你地自己判斷啦

做咩要回覆啊 唱下唱下幾好啊 
加強人氣好方法
Anyway 可能唔係講我地呢
其實依個只不過係0作重作,你又做咩咁在意= =
Reply
笑出嚟 本身都無咩人知係邊個 突然自己跳出嚟 好睇
Reply
多了 自己知道就好 也不需要說出來
Reply
唱人者人亦唱之, 樓主希望你唔會行差踏錯啦
Reply
好出奇呀?係咁咖啦!
#已經睇化到識返屋企就得啦
Reply
想唷 Shy
Reply
Lm等開估
Reply
who are they???? really don’t have a clue
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人