Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
如何回到當時
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

與你相識多年,由朋友到兄弟
我從來都冇諗過會發展成戀人
當年你向我出櫃再力追我,令我不知所措
一我未曾與男仔拍拖
二我一直只係當你好兄弟
但你不斷嘅追求令我好感動
你叫我給你一次機會試試,可能我會接受到男男最後我地真係走埋一齊,我亦都越來越喜歡你
甚至鍾意到你叫我做咩我都肯,朋友都説我瘋了
你話想我幫你手 ok
你話想我用口幫你 ok
你話想我做0 ok後來我地關係慢慢開始變質
只要你想,我就要服從,否則分手
你知我唔識say no,你知我好鍾意你
我因為鍾意你,所以每次我都唔敢逆你意思
就算我唔想要,你話要入我都照比你_你想我用口,我就跪低幫你
但我其實好唔鍾意
你要我吞下,我就吞下,唔係就會強迫我
但我真係好唔鍾意,接受唔到你想_我,我就一定要比你_
就算我果日番完工好倦/受完氣好唔開心,你都會繼續
你試過問我係咪你太大力整到我痛到喊,我冇出聲,你就繼續入
完事之後要幫你清理番,唔係你會發脾氣我甚至因爲你嘅一句唔鍾意,走去買口枷
每次我都會自己戴上
因為你講過唔鍾意我一郁啲就叫痛,搞到你過程無哂隱試過有日淩晨你打比我話好唔舒服
我飛的過黎睇你,你話冇事只係下面痕,想_我
我嬲到想走
你話你係因為愛我先call我,如果唔係走落樓下啲夜店是旦搵人解決仲方便
你同我道完歉就叫我入廁所洗乾淨
完事之後,你話下次唔敢
果時,我就知道我成世都會比你食住,但冇咩所謂,因為我真係好鍾意你直至有次我幫你執屋,發現咗一個用過嘅套
我同你對質
我其實只係想你同我坦白,我一定會比機會你改
但你竟然話個套係自己打既時候用/我上次冇幫你執乾淨而留低後來我地分開咗一段好短嘅時間
我每日都等緊你WhatsApp我,我每日都好掛你
終於有日你WhatsApp我,send咗一段video比我
我果日好開心你終於肯搵我
點知段片只係你_零仔嘅片
仲send咗句英文黎:better than you
自問冇逆過你意思,點解要咁對我
Reply
Better than u 堅仆街,開佢名啦
Reply
時光機啦去買
Reply
樓 主 take care , 經驗之談,時 間 會 治 癒 一 切 傷 口... ​加​油
Reply
時間布都得
Reply
(2018-08-27, 02:12 PM)Vena Wrote: Better than u 堅仆街,開佢名啦

開名捉佢輪姦
Reply
(2018-08-28, 01:40 PM)Maru Wrote:
(2018-08-27, 02:12 PM)Vena Wrote: Better than u 堅仆街,開佢名啦

開名捉佢輪姦

會唔會益左佢
Reply
一定會搵到個更愛你的,,係真心愛你個種
Reply
you deserve for better one
Reply
其實我覺得講咩都冇用了,你比人傷滿身鮮血先講出黎。 我真心覺得唔係一句忘記佢,又或者加油可以照顧到你嘅感受囉~ 休息下,出走下,揾朋友傾下。 諗下有咩係值得你花時間去處理吧~
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人