Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
比人包都未必係你地想像中咁好
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

高汁潮文
Reply
食得咸魚抵得渴Sad 比人包就預咗要聽晒佢話 你而家就好似籠裡雀咁 幾好幾靚都無用 你都無自由

為自己人生作最好嘅打算 諗下係唔係要咁樣過一世
Reply
(2018-08-31, 05:58 PM)Duncan Wrote: 食得咸魚抵得渴Sad 比人包就預咗要聽晒佢話 你而家就好似籠裡雀咁 幾好幾靚都無用 你都無自由

最慘中途唔要你
結果搞到工作能力都無
Reply
(2018-08-31, 05:58 PM)Ferghus Wrote:
(2018-08-31, 05:58 PM)Duncan Wrote: 食得咸魚抵得渴Sad 比人包就預咗要聽晒佢話 你而家就好似籠裡雀咁 幾好幾靚都無用 你都無自由

最慘中途唔要你
結果搞到工作能力都無

師兄有見地
Reply
(2018-08-31, 05:59 PM)Goro Wrote:
(2018-08-31, 05:58 PM)Ferghus Wrote:

最慘中途唔要你
結果搞到工作能力都無

師兄有見地

身在禁宮,注完身不由己
Reply
wow didn’t believe u share ur real story w others, so brave!
Reply
其實有錢人;
1)咁discreet我唔覺得佢會咁大膽攝張紙俾個電話你;

2)有錢人包你都要你驗左身睇你有無病先;

3)票同樓都唔會咁快到你手

4)宜家時代,再discreet佢地自己都有暗盤gay friend,甚至BI,佢地根本唔怕你有gay friend,佢地根本識安排手下查你監視你,睇你同邊個一齊,有無偷食;

000000000分,作家唔岩你做。繼續做你嘅咖啡仔啦
Reply
故事般的情節,後生仔錢唔係萬能!過多幾年甚至現在你就明白對方係用錢限制住你架啦!
Reply
 哦so
同坐牢有乜分別
不過個係豪華版啫
Reply
同意。俾人包其實同公司個秘書冇分別,大家都係睇老細面色做人,差在有冇放工時間同駛唔駛上埋床。
要靠人俾錢你永遠都唔會有自己,不過放工都可以叫做放咗工。
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人