Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
愛一個人太辛苦了
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

我好小拍拖 , 冇乜經驗
因為不會隨便愛上一個人
但我鍾意嘅一定會盡全力
這幾個月裡面我鍾意一個仲未見過嘅人
我同佢係同年同月同日生
我真係好鍾意佢

約了很多次見面 , 未成功
他經常要飛處理佢唔同地方嘅生意

我好多朋友都話 如果真係有心
就算幾忙都會安排到時間
但有時我都會覺得佢係咪真係咁忙
前一排見佢每一日訓得果3,4個鐘
兩三個都叫我放棄....或者邊搵另一個邊等

有時候,我好想佢每個月病兩三次
至少可以同佢傾下計 , 什至照顧佢

每隔一後時間我都會打一大段野比佢
曾經多次講放低佢 , 但好難
每當佢上線好想同佢傾計
有時又會怕自己會阻到佢
有數之不盡嘅說話好想同佢講

曾經有問過佢一D問題.....
但他從不表態
我視這個人為我最後一任男朋友
我今日諗當我打完呢篇野 , 真係好想放棄
因為太累太辛苦....有d灰

自問覺得自己唔差
識煮野食 , 冇脾氣 , 好多野都冇乜所胃
只係有時煩左D , 想另一伴著緊自己多dd
但我知道自己冇咁易放低.....
好想睇下大家點回答!!
Reply
係謂
Reply
經驗話我知
見都未見過就咁迷戀
見完多數會失望
Reply
點答你都無用,叫你放低,你會唔開心唔捨得,叫你繼續,你又痛苦,其實到最後我哋講咩都無用,你都唔會聽嘅,你自己決定算啦
Reply
唔好未攪清楚就出盡力 感情係一世 就算你真係成世咁好力 但你唔攰佢都攰 
佢唔表態正面啲諗係佢都未有決定 負面啲講佢唔想做衰人
你都未見真人就當佢最後一個 如果真人未如你所願係咪照啃先
Reply
你係吳差 不過太過理想化所有野啫

[Image: 40417698_2092301384113600_28359474493469...e=5C338728]
Reply
成件事就係單戀
Reply
要學懂明白被愛都會有壓力
Reply
好小拍拖>好少拍拖
冇乜所胃>冇乜所謂
Reply
(2018-09-06, 01:28 PM)羅伯納 Wrote: 好小拍拖>好少拍拖
冇乜所胃>冇乜所謂

蕭定一上身?
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人