Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
我覺得好辛苦
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

話說呢我就係而家2X歲啦。等我自我介紹一下先,咁我就係有啲肥嘅。我覺得自己好肥就係因為咁而冇人會鍾意我。咁我喺14/5歲左右呢就開始想咩啦,跟住就去咗九公,都俾人入咗啦。其實就唔係太情願地發生。跟住之後我就一直去啲公廁同埋桑拿啦。我去到16歲左右就去咗英國讀書啦,跟住每次返嚟香港都會去玩
其實我覺得作為bi嘅人呢。我覺得自己好污糟同埋成日有負面情緒,跟住去睇醫生,醫生話我有抑鬱同埋焦慮。咁我呢就一直有自殘傾向我呢就有一個鍾意咗兩年嘅男仔,我一直都唔敢講。但係佢有可能估到。咁我其實亦都唔敢同屋企人再講因為佢哋極力反對。之前我講個一次佢哋非常之唔開心搞到我都好唔開心,好後悔同埋我覺得對佢哋唔住。大家有冇啲咩可以幫到我?我真係好想拍拖,我一次拖都未過。
Reply
相信希望一定可以
Reply
一邊覺得自己好污糟
一邊又要去公廁桑拿

#口裡說不身體卻很誠實
Reply
 先醫好病再算啦[Image: 1f440.png]?
拍拖唔係用嚟解決問題㗎
Reply
相信隨着時間過去佢哋會慢慢接受嘅,我覺得你反而需要一啲聆聽者去幫你疏導一下情緒
Reply
先揾朋友再諗男友啦
Reply
肥就gym同控制好飲食啦
Reply
你鐘意人咁有無了解過人地鐘意邊類?
Reply
不如你自己疏理下啲思維先啦,每一樣野都前後矛盾既
Reply
自己都不愛 怎麼相愛
或者先對症下藥正視自己既情緒問題,對待自己好一點,學習唔傷害自己先

感情其實都幾睇緣份,係一方面隨緣無包伏既心態去識人(見你都好似有各種性經驗,去識朋友應該都唔會無?!),唔好畀太大壓力自己;另一方面專注
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人