Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
【獻出第一次】國寶級型男 真劍佑露肉拍處男寫真
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

[Image: 1541641609_f0ca.jpg]

新田真劍佑首次推出寫真集露肉上陣。現年21歲日本男星新田真劍佑以星二代身份入行,父親係國際知名影星千葉真一,連細佬真榮田鄉敦今年都宣佈做model出道。 真劍佑靠顏值贏得不少演出機會,更參演荷李活電影《悍戰太平洋2:起義時空》(Pacific Rim:Uprising),早前又被時裝雜誌《ViVi》嘅女性讀者選出為「2018上半年國寶級型男」冠軍,令其人氣有增無減。為滿足fans,真劍佑決定推出處男寫真集《UP THE ROAD》。呢本作品安排2月1日上架,去韓國首爾取景順便滿足佢到當地旅行嘅願望,真劍佑還獻出第一次赤膊上陣,佢話:「從未試過裸露上半身在鏡頭前拍照,所以有點尷尬。寫真集可以見到現在嘅新田真劍佑,仲可以睇到連自己都未見過嘅一面。」

[Image: 1541641621_459c.jpg]

[Image: 1541641621_a086.jpg]

[Image: 1541641621_f701.jpg]
Reply
第一次?第一次比左我啦佢我
Reply
可不可以不要畫eye line haha
Reply
佢咪環太平洋嗰個
Reply
一般復啦 不過我都可以搞佢既
Reply
睇過佢拍嘅戲啦
Reply
哇哇哇 唔得了啦
Reply
喂 比我含兩野睇下點
Reply
國寶級?有冇咁勁呀
Reply
喂 得唔得呀
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人