Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
好耐冇打文啦!就打吓一個我會返到丁嘅
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

Rainbow 
近排我去咗其他到按,少咗喺呢面
今日收工累累就去kindo因為都有一段時間冇去
技師名就叫 Jeffrey
一入房 黑膚 短髮 眼大 樣有啲 mix
着著件衫都知喺大隻果類
(有啲似前技師 carson 身型 但Jeffrey 感覺後生好多)
按摩方便 可以 健談 流程好快進入happy timing
手臂 胸肌 腹肌 全部喺明顯線條 ( 唔喺大隻得恐怖果類 )
可以講後生有练過身形 絕對喺上上之選
( 本人覺得比 vito & Ringo 有過之而無不及 )
節奏主動,非強攻,但有男友疼錫嘅感覺
絕對嘅 happy ending
最後會陪你沖身 上皂 尽细心之能事
真喺好warm. 醉中
Jeffrey喺番啲好少,預約時有難度呀
Reply
聽你咁講我都想去book下
Reply
我近排都有見到呢位技師個名 但一直冇咩機會去試,因為有時真係太忙
Reply
有幸係上星期試過一次,你講得冇錯,佢真係好warm
Reply
我下個星期得閒 會試下約佢
Reply
多謝你的分享
Reply
你搞到我都心郁郁想試下
Reply
前幾天又試了Jeffrey, 真心令仔
Reply
hey im a korean will be in Hong Kong for the New Year trip, wanna find a super hot masseur, is Hugo Lee a good choice? how much is the tips for him?
Reply
hugo lee is beteer than the other two in my own view
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人