Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
[影片] 這是什麼按摩法?狠大包心很癢!
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

想試試的話 旺角Kindo 也有很多小鮮肉技師幫你按摩 Big Grin

#Kindo 
#小鮮肉技師
Reply
呢度育成左好多獨當一面既靚仔師傅, 雖然地方唔大, 但係按摩服務超班!

例如我比較成日搵Jeffrey zeno alex rayne 有時我黎都唔知揀邊個好  Undecided
Reply
識搵一定係搵vito或ringo啦, 大隻又好靚仔, 不過返得唔多, d booking 多到排到2046 At
Reply
我想搵D 18 -20歲既乖乖學生類 唔知C hing有咩好介紹呢??
Reply
我好耐之前去過, 覺得一般, 師傅係幾正而且按得不過不失。
不過間房細左少少,同埋聽到街既聲,我想要空間感多D,同埋RELAX D
Reply
(2018-12-19, 07:33 AM)Lotus Wrote: 我好耐之前去過, 覺得一般, 師傅係幾正而且按得不過不失。
不過間房細左少少,同埋聽到街既聲,我想要空間感多D,同埋RELAX D

雖然我都認同,但係佢地揀既師傅又睇到又按得, 對客人比較有心, 所以我先成日幫襯。

但的確如果隔音做好少少會仲好
Reply
如果想搵天菜 呢間係的確好多 而且成日都有新驚喜!

上個星期就試過christian, 著住西裝入黎,個樣好man好靚仔
而且隔住西裝都見到佢肌肉D線條, 真係流晒口水, 係會有衝動想再BOOK既人 Heart
Reply
我試過WALK IN 但摸門釘囉 Angry
Reply
我好鍾意大隻技師, 估唔到佢地都幾多選擇, Reception 有介紹我jeremy ,max, Jeffrey, lewis。

果日我夜晚8點幾黎, 佢地介紹左MAX比我, 真係多謝推介!!好岩我 Heart

靚仔唔在講,爆晒肌又有6尺高,係健美先生既身形,中晒我要既野, 冇X得輸 Tongue ,仲著住件背心仔幫我按,想引死人咩!!?Angel

我當然要手多多啦 HAHA>。< 佢都好識做 Angel Angel   好滿意呢次既服務!!

不過唔知其餘3位有冇人分享下呢? 未BOOK過想知左評先 Tongue
Reply
(2018-12-19, 07:45 AM)pklapkla Wrote: 我試過WALK IN 但摸門釘囉 Angry

摸門釘有D誇張WO 你幾點去先? At
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人