Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
就打一篇翻叮文!技師 hugo lee
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

Thumbs Up 
第二次搵 同一個 技師 好少咁我今次第一次打啦
第一次我已經開咗post你哋可以喺上面搵返
由於試過一次所以第二次呢大家都好熟架步㗎啦
上一個post講係好warm 今次係直情加強版
喺交談嘅開始 有一定嘅形式 所以都唔需要一開始嗰啲官腔說話
你會感覺到有個熟人同你講緊傾緊計 關心下你
當然按摩果part根據返上次嗰個位同埋力度去幫你按喇
戲肉就犀利啦 由於係有上次嘅經驗佢亦都係
根據呢個基礎上邊直接去action
所以佢全場都好到位 下下中 冇悶場
再配合返去 高 顏值 巨胸 有線條嘅粗 手臂 仲有個排朱古力
絕對可以令你 出2Q
Happy ending 之後 唔會因為同你熟左 而有啲野唔做
仍然會幫你 上番梘 擦背 擦腳 好有嗰啲一日男友嗰啲feel
本人真心推介希望以為技師繼續加油。
Reply
Oh, That's really nice! i love it
Reply
I found Jeffrey is very nice when compared to others. Btw the most important is what u tell, i totally agree with you. Will find him again because it was really relaxing and comfortable
Reply
Big Grin  睇黎又係一個好正既小鮮肉
Reply
最正就係完事後可以同佢地一齊沖涼
Reply
如果係正野值得比多啲貼士
Reply
want to try too. any suggestions?
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人