Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
【真心post】18歲177cm既可愛0仔學生想搵高質1仔哥哥拍拖或做朋友
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

18/177/70/0
之前開左幾個post都係好似搵唔到太岩嘅人
希望今次可以搵到啦
所以想再開一次
我無同過男仔拍拖 所以好期待都好想試下
同另一半一齊經營一段關係 互相遷就互相照顧
有興趣可以搵我做個朋

拍拖既話要傾耐啲 互相了解多啲先知
有興趣可以搵下我先
有意留line 同stats
我都算oklook 有啲人話我可愛童顏
自己平時都中意打扮 襯下衫 歡迎同我傾下潮流嘢

最後希望你高過我同埋係暖男type啦
唔係都唔緊要嘅

等你哦~

Reply
LINE: Danono3232
Reply
(2019-05-22, 10:54 AM)Bnm Wrote: 18/177/70/0
之前開左幾個post都係好似搵唔到太岩嘅人
希望今次可以搵到啦
所以想再開一次
我無同過男仔拍拖 所以好期待都好想試下
同另一半一齊經營一段關係 互相遷就互相照顧
有興趣可以搵我做個朋

拍拖既話要傾耐啲 互相了解多啲先知
有興趣可以搵下我先
有意留line 同stats
我都算oklook 有啲人話我可愛童顏
自己平時都中意打扮 襯下衫 歡迎同我傾下潮流嘢

最後希望你高過我同埋係暖男type啦
唔係都唔緊要嘅

等你哦~

Line:139642
19 170 56
Reply
Single and available, 等你哦~ 
Reply
真愛易得 Fit1難求
Reply
line id:19960326ng
23 180 80
Reply
正喎,我等你啊
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人