Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
frd中招 我驚到我....
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

我個frd上星期發覺hiv中招 
傾傾下先發覺
原來我同佢之前都ons過同一個人
懷疑係佢傳染出黎
搞到我而家都好驚
係咪去check下好?
Reply
緊係要check下啦! 可能你都係傳播者, 小心d好
Reply
(2020-12-30, 06:11 AM)Fire646 Wrote: 我個frd上星期發覺hiv中招 
傾傾下先發覺
原來我同佢之前都ons過同一個人
懷疑係佢傳染出黎
搞到我而家都好驚
係咪去check下好?

當然要約做測試啦,有需要可以搵再思呀,打電話去3188 9024 / whatsapp 搵5402 9299 有輔導同事幫到你嫁!!  我地有匿名 免費測試做嫁
Reply
(2020-12-31, 03:32 AM)AhoySaber Wrote: 緊係要check下啦! 可能你都係傳播者, 小心d好
但係我次次都有做足安全措施wo 
我唔想好似個frd咁日日食藥食到作嘔作悶
Reply
(2021-01-04, 02:29 AM)Fire646 Wrote:
(2020-12-31, 03:32 AM)AhoySaber Wrote: 緊係要check下啦! 可能你都係傳播者, 小心d好
你仲唔check 就等作死!
Reply
(2021-01-04, 02:29 AM)Fire646 Wrote:

都係去check下先啦, 同埋唔係隻隻藥都係咁, 有隻9仔藥副作用少好多, 又細粒D易吞好多
Reply
(2021-01-05, 07:23 AM)AhoySaber Wrote:

都係去check下先啦, 同埋唔係隻隻藥都係咁, 有隻9仔藥副作用少好多, 又細粒D易吞好多
yes比起sv,佢係易食d,同埋1日食1粒就ok,無食得咁辛苦
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人