Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
同志按摩(叫鴨)實錄 - 廣州篇
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

我無試過去廣州啲骨場,不過試過幾次幫襯outcall

初初第一次叫都好驚架,你知啦大陸咩都可以發生,驚佢打劫,又驚佢開天殺價,所以做咗好多research先幫襯。好彩嘅係,幫襯過幾次,幾次都OK嘅。

[Image: 55-szhaonan.gif]

有幾個小貼士提供比大家:

1)盡量唔好用自己常用嘅手提電話號碼打去outcall,平平哋買張大陸電話卡就最好啦!

2)條仔嚟之前,記住沖好涼等佢,因為好多都唔肯一齊沖架。

條仔嚟到就會去沖涼先,佢出返嚟嘅時候就會開始同你按摩,基本上同去骨場一樣,不過就變咗喺房張床。通常一開始就會推油,唔會再做乜嘢泰式或者中式按摩,因為要預留足夠時間嘛。?

通常按背面嘅時候呢已經係好挑逗,會按你個股,甚至個菊花添。

一番轉身就不得了,你可以選擇繼續按摩,或者做你想做嘅事囉!

試過有一次遇到一個深圳來的仔仔,瘦瘦咁,但係有6舊腹肌,好鬼正。果晚,我同佢大戰左超過一個鐘,我仲留佢係度同我瞓,第二朝我仲要佢同我玩多次先比佢走。不過好搞笑,佢明明細個我,同都起極都起唔到機,最後都係要我抽插收場。個次俾左五百蚊人仔,抵到爛呀!

不過唔係次次都咁好彩,有次遇到一個疑似直男,又唔靚仔,又成身煙味,按摩仲OK,但係後半部就簡直係呃錢,求求其其用手同你玩完就算,仲要唔足鐘。

自此之後,我好少係廣州幫襯,又危險,服務又未必好,玩都係去泰國玩正啲!

#廣州
#骨場
#按摩
#靚仔
Reply
广州其实不多,但是比较乱,小心点
Reply
(2016-07-13, 07:06 PM)qwaszxedc1 Wrote: 广州其实不多,但是比较乱,小心点

有比較好的推薦嗎?上次去了也不是太滿意
Reply
廣州普遍既男仔比較接近香港果種風格,深圳可能太多外省人,太瘦弱,唔岩我!
Reply
(2016-07-24, 07:58 PM)。杰仔。 Wrote: 廣州普遍既男仔比較接近香港果種風格,深圳可能太多外省人,太瘦弱,唔岩我!

可以PM幾個嗎?
Reply
廣州未試過, 但去過深圳搵過既
以前經常搵開一個山東仔, 高大後生靚仔
雖然手腳乾淨, 但自從有次佢問我借錢, 我就無再搵佢

試過搵D東北仔, 個個條J好長, 有一個技術唔錯又交足戲, 做乜都得
但遇到一個東北既, 唔高但好大隻好黑好多紋身, 服務態度就麻麻,
又唔含, 又hea, 除左畀錢果陣會笑下之外, 全程西臉
Reply
(2016-07-31, 01:14 PM)ar_big Wrote: 廣州未試過, 但去過深圳搵過既

試過搵D東北仔, 個個條J好長, 有一個技術唔錯又交足戲, 做乜都得
但遇到一個東北既, 唔高但好大隻好黑好多紋身, 服務態度就麻麻,

大陸仔係咁架,
叫佢地做自己職業應該做既野好似想死咁,
但又唔知道自己打緊呢份工係自己要做既份內事,
個個都好食懶做,民族劣根作怪
Reply
(2016-08-01, 06:01 AM)閒閒人 Wrote:
(2016-07-31, 01:14 PM)ar_big Wrote: 廣州未試過, 但去過深圳搵過既

大陸仔係咁架,
叫佢地做自己職業應該做既野好似想死咁,
但又唔知道自己打緊呢份工係自己要做既份內事,
個個都好食懶做,民族劣根作怪
無錯,雖然唔係話畀錢就大哂,但都唔該敬業些少
Reply
Good!!!
Reply
Good!!!
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人