Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
是咁的,為左個0仔放棄同女友結婚.......
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

我同女友都係畢業於CityU...
佢讀BBA, 我讀Computer...
大家因為一次上莊function互相認識, 
其實都估唔到發展到freshgrad第一年工作都咁恩愛...

直至到一個青靚白淨既男同事出現,,,
佢好照顧我, 甚至我覺得比我女友更無微不至...
佢係我公司既HR department...理論上我被聘請既procedure係會經過佢的...
佢叫Kelvin...識左一個月佢已經同我講佢係GAY...
而且我都feel到佢對我有D意思,,,
我一開頭同佢相處純粹係因為覺得: 相處過程比起同自己女友黎得自然...

好似我鍾意打AOC, 佢又鍾意....
我鍾意高達, 佢直頭全屋都限量版高達...
我放工冇野做仲會落下街場打波, 有時佢陪埋自己都唔錯....
行山佢同我都好岩....

我一開頭都覺得只係共同興趣, 係朋友...
但有一次係溪澗游水果陣, 佢除晒衫引誘我...
我當時唔知點解化身左做一隻雄壯的狗公, 左佢3次,
仲內射左佢...

我真係覺得好內疚,
第一我覺得我對唔住女友,
第二我覺得我冇問Kelvin既同意, 就內射佢, 好似唔係幾岩...

結婚事宜依家男家女家都安排緊,
但我對Kelvin又有一種好特別既窩心感覺,
大家覺得點呢??? 比下意見, thanksssssss

小弟的7樣.....
[Image: 11909275_1676809989230609_1673508664_n.jpg]
Reply
我覺得你應該忠於你自己既心...
你個標題話你放棄左結婚, 姐係你自己已經有答案...

個關鍵係點樣放棄結婚, 同埋點樣同Kelvin開始一段穩定健康既戀情,
而唔係放唔放棄結婚....

BTW, 你PO你張相出黎用意何在???
Reply
問題係你點解會中意Kelvin多D先
Reply
你覺得屌男人high D?

問題係你同Kelvin去到結婚階段未先?
(雖然香港未有同性婚姻, 但你應該知道我講係咩階段)

一個情人令你放棄成個婚姻計畫???
Reply
(2017-04-27, 05:40 PM)丹麥王子 Wrote: 我覺得你應該忠於你自己既心...
你個標題話你放棄左結婚, 姐係你自己已經有答案...

個關鍵係點樣放棄結婚, 同埋點樣同Kelvin開始一段穩定健康既戀情,
而唔係放唔放棄結婚....

BTW, 你PO你張相出黎用意何在???
佢是咪想係度溝多件牙!??
Reply
如果你真係覺得呢個男人岩你多d 我祝福你 
不過你要知道男男戀條路係會難行好多,
最重要係屋企果關, 明明都就結婚 突然間取消資格
仲要係因為鍾意左男人 對屋企人 尤其係女友既打擊會好深
最怕你係一時衝動誤左終生大事 同一段珍貴關係
Reply
早D認識自己既性取向都係一件好事,member世界歡迎你
Reply
其實ED 一夜情又唔洗太認真,如果條仔知你有女都咁,真係狐狸精feel
Reply
(2017-04-27, 06:37 PM)hohosiu Wrote: 如果你真係覺得呢個男人岩你多d 我祝福你 
不過你要知道男男戀條路係會難行好多,
最重要係屋企果關, 明明都就結婚 突然間取消資格
仲要係因為鍾意左男人 對屋企人 尤其係女友既打擊會好深
最怕你係一時衝動誤左終生大事 同一段珍貴關係

唔知Kelvin知唔知佢有女友呢!
Reply
Why bother to marriage?
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人