Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
老公也是他男友
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

我係一名26歲有兩個小朋友既女人,19歲果陣已經嫁左俾現任既老公,老公大我兩年。
依七年入面,我地生活得甜蜜幸福...但係....成日聽人講七年之癢...我個心總係好似有啲野咁....
今日老公如常返到黎...我就同佢講笑咁講依個話題...我老公亦講左句「傻架咩,我地一家四口幸幸福福平平淡淡咁就夠啦。」

....聽到咁...我已經好開心....第二朝帶完兩個小朋友返學之後...返屋企收信果時....有一個無貼郵票既信封寫住「x太收」
....我拆開封信左之後....我成個人即刻好down....我睇到係我老公同佢好親密既相....我真係唔知點好.......

希望各位可以話我知....老公,對唔住。係收左信到而家雖然一個星期。
你日日都問我做咩咁仇咁....我都呃你話係女人病....我只係想你開心幸福...
如果你有睇到既話...希望你話我知...你內心世界係點...我亦會尊重你既決定....
Reply
他定她?lol 係味post錯群
Reply
(2018-06-13, 12:26 PM)萊辛恩 Wrote: 他定她?lol 係味post錯群

個小三係條仔黎嫁!
個老公係bi
Reply
(2018-06-13, 12:26 PM)卡查伊斯 Wrote:
(2018-06-13, 12:26 PM)萊辛恩 Wrote: 他定她?lol 係味post錯群

個小三係條仔黎嫁!
個老公係bi

只係奇怪佢post hkgay 問反d gay而唔係其他
Reply
(2018-06-13, 12:27 PM)拉爾思 Wrote:
(2018-06-13, 12:26 PM)卡查伊斯 Wrote:

個小三係條仔黎嫁!
個老公係bi

只係奇怪佢post hkgay 問反d gay而唔係其他

因為搏個老公有睇呢到,好奇怪咩?
Reply
好奇有問題? 無你咁醒丫 咁醒你仲唔分擔下人地 啫住我無用 唔會顯得你聰明d
Reply
結左婚 但係外面收埋左個男人
Reply
(2018-06-13, 12:31 PM)瑪姆斯汀 Wrote: 結左婚 但係外面收埋左個男人

其實都唔知邊個先邊個後,唔好咁快下定論
Reply
(2018-06-13, 12:32 PM)皮爾斯 Wrote:
(2018-06-13, 12:31 PM)瑪姆斯汀 Wrote: 結左婚 但係外面收埋左個男人

都冇講前後
Reply
(2018-06-13, 12:33 PM)雷納德 Wrote:
(2018-06-13, 12:32 PM)皮爾斯 Wrote:

都冇講前後

章並無交代誰是真正小三....有可能個老婆本身係小三
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人