Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
再見男神
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

(2018-08-19, 08:37 AM)羅伯納 Wrote: 臭你又__ 你明知佢係咁重自己msg佢
你都有份縱佢wo

如果你當果個係自己朋友, 是咪會因為佢係比寵慣既男神你就唔會搵佢唔會 msg 佢然後等人自動搵你或甚至連搵你你都一副不屑既樣?
作為朋友你會主動搵佢係你既修養人地若因自我感覺良好而不讀不回或遲讀更遲回那是他的教養。
Reply
(2018-08-19, 08:38 AM)佛格斯 Wrote:
(2018-08-19, 08:37 AM)羅伯納 Wrote: 臭你又__ 你明知佢係咁重自己msg佢
你都有份縱佢wo

如果你當果個係自己朋友, 是咪會因為佢係比寵慣既男神你就唔會搵佢唔會 msg 佢然後等人自動搵你或甚至連搵你你都一副不屑既樣?
作為朋友你會主動搵佢係你既修養人地若因自我感覺良好而不讀不回或遲讀更遲回那是他的教養。
朋友是對等雙向的 對方一開始放自己高高在上的 何以稱為朋友?
Reply
(2018-08-19, 08:41 AM)羅伯納 Wrote:
(2018-08-19, 08:38 AM)佛格斯 Wrote:
你都有份縱佢wo

朋友是對等雙向的 對方一開始放自己高高在上的 何以稱為朋友?

如果樓主真係當嗰個只係佢朋友,就唔會咁上心,咁肉緊啦。真係朋友嘅嘢,約到咪食,約唔到咪下餐囉,係嗰啲另有目的先至咁煞有介事要人去澄清。
Reply
男神?你都可以係
Reply
有樣有身材 自然多人就。
百貨應百客
等於有人買,有人賣。

最緊要知自由要什麼[Image: 1f642.png]?
Reply
我無你咁好耐性,無乜反應既人,封鎖刪除就算
Reply
(2018-08-19, 10:17 AM)羅伯特 Wrote: 我無你咁好耐性,無乜反應既人,封鎖刪除就算

人地唔捨得呀嘛
Reply
(2018-08-19, 10:21 AM)休威爾 Wrote:
(2018-08-19, 10:17 AM)羅伯特 Wrote: 我無你咁好耐性,無乜反應既人,封鎖刪除就算

人地唔捨得呀嘛

遲來的決絕,早知今日又何必等期。
Reply
你問我:點解我唔主動搵你?」
點解非要我「主動」搵你,而你唔可以「主動」搵我?
朋友係咁架咩?

講得出呢句說話既人可知你係佢心中有多少地位 ~
Reply
呢啲其實係收集癖:Hoarding Disorder
喺人搵佢,佢都想維持「關係」
明明唔想分配時間理人

都仲要呃自己同人哋有聯繫
呢種咪收集癖囉
收集朋友、收集兵、收集admirers呀
最新嘅 ICD-11 已經將收集癖列入精神病
你勸勸佢睇醫生啦
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人