Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
KinDO遊記~~~一次驚喜的經驗!!! (加拿大回流)
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

小弟都去過唔少按摩公司
加拿大、日本、泰國、台灣或者香港本地既。

早幾年市場上冇咁多按摩中心,
所以局住去老尖一間多90後既。

點解我話局住呢?
因為早幾年真係冇呢種後生按摩師風氣--
直至KinDO既出現。

冇錯。後生骨齡短,一定冇老師傅按得咁好。
但係你要諗清楚你為乜黎一間只接待member既spa先?

我好簡單,為舒緩同埋一個同路人傾心事。
我鍾意靚仔KinDO比到我。

另外,其實以本人既遊歷。
我唔係好明點解香港generate一種所謂"標準"去judge一間按摩店好唔好。

個標準係"whether there is independent shower facilities available"
姐係有冇獨立浴室。

首先,即使係依家既香港或一D發達國家,如:美國或加拿大,
有獨立浴室既spa依然唔係主流。
大場spa亦有只設公共浴室既例子。

其次,member好多場所(以桑拿為主)都係不設獨立浴室的。

第三,用公共浴室可以見到好多正野(你懂的)。

KinDO就係混合式既,有獨立浴室房間,亦有非獨立浴室。
(修正:2016年9月開始,已轉新地址,100%所有房均有獨立浴室)

好喇,講完呢D芝麻綠豆既"浴室issue"。講下主菜。
作為member既我,幾鍾意佢地分sportycute兩大類。
雖然未必咁非黑即白,但起碼咁分係一種主流簡單二分法。
不論邊一種,佢地個age range都係18~25。
年紀同自己差不多,大家傾談既時候都感到冇乜generation gap...

好。下一個post會講下點揀人。
Reply
加拿大有無好推介
Reply
其實香港就冇得好似泰國咁一字排開咁揀人,
畢竟大家社會狀況同埋經濟情況有所不同,
所以大家可以同店家講你要邊類技師先,
然後再由店家安排比你,
當然唔岩的話,你係有權更換技師的。(要在數分鐘之內)
Reply
又等我發下聲啦,我其實香港好多場都去過,對於獨立浴室得出既結論系: SO WHAT?
去一間SPA,最緊要系咩?系D技師!比你個場又大又有獨立浴室,D技師5得既,按得5好又
或者個樣5店,又有咩用,E家好多人本末倒置,我去SPA系為左按摩同埋同技師交流下(笑)
,但系D大場成日5比D好既技師比我,差! 要選,就選技師好! 以上~
Reply
Thanks for your sharing !!!!
Reply
期待你再發POST!
Reply
唔錯喎 Wink
Reply
介紹多D!SUPPORT !!!
Reply
THX。。。。。。
Reply
試左KINDO , 真係幾正。 技師後生大隻,出面真係少D搵到同類型既SPA.
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人