Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
阿守之斷章取義之言論【集中舉報區】
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

(2016-02-28, 07:29 AM)188bbbb Wrote:
(2016-02-27, 09:01 PM)骨精強 Wrote:
(2016-02-26, 03:01 PM)Kimchi Wrote: 請問樓上講既野係咪事實?
如果唔係的話,涉及惡意中傷,我地論壇既版主有責任會刪post

***版主說:如果未能加以佐證,本論壇一切視為惡意中傷***

唔好刪post! 我覺得peter_florrick講既野係真!

佐證就係阿守無可能評Kindo最低分!
我係Kindo常客, Kindo雖然地方係細, 但技師質素係同行之冠, 又年青又後生
好過好多大場請埋晒D大陸新移民....
相比其他場, Kindo地方係簡陋D, 可能係咁, 阿守想集中火力整死佢先!
跟住慢慢再整死其他場! 想E場獨大!

而且阿守個blog所有留言要審批先可以出街, 做法鬼竄可想而知! Angry

(2016-02-28, 06:33 AM)David_lee Wrote: 條又老又肥又醜既爛坦阿守最鍾意以貶底其他公司為樂,
從而讚E字頭那垃圾 Spa。

不過有樣野佢唔記得左,
第一,技師佢冇能力做,貼錢比我都唔使佢幫我按,醜到咁。
第二,依家唔係xanga年代,佢個blog都脫節啦。

個人化評論點及得集體智慧?
有樣又夠後生就做技師,冇樣好心佢讀多幾年書啦
係...KINDO地方細,
但最緊要係有靚仔,
大陸新移民又老又醜咪搞我,
同埋KINDO公司係有外判洗衣公司每日洗毛巾,
唔似某D公司咁重複使用毛巾! Dodgy

毛巾消毒衞生好緊要,否則惹到傳染病就煩!
你怎知Kindo公司係外判洗毛巾?老闆說的嗎?
E字頭垃圾公司係自己洗毛巾?有無人知?

(2016-02-28, 07:29 AM)188bbbb Wrote:
(2016-02-27, 09:01 PM)骨精強 Wrote:
(2016-02-26, 03:01 PM)Kimchi Wrote: 請問樓上講既野係咪事實?
如果唔係的話,涉及惡意中傷,我地論壇既版主有責任會刪post

***版主說:如果未能加以佐證,本論壇一切視為惡意中傷***

唔好刪post! 我覺得peter_florrick講既野係真!

佐證就係阿守無可能評Kindo最低分!
我係Kindo常客, Kindo雖然地方係細, 但技師質素係同行之冠, 又年青又後生
好過好多大場請埋晒D大陸新移民....
相比其他場, Kindo地方係簡陋D, 可能係咁, 阿守想集中火力整死佢先!
跟住慢慢再整死其他場! 想E場獨大!

而且阿守個blog所有留言要審批先可以出街, 做法鬼竄可想而知! Angry

(2016-02-28, 06:33 AM)David_lee Wrote: 條又老又肥又醜既爛坦阿守最鍾意以貶底其他公司為樂,
從而讚E字頭那垃圾 Spa。

不過有樣野佢唔記得左,
第一,技師佢冇能力做,貼錢比我都唔使佢幫我按,醜到咁。
第二,依家唔係xanga年代,佢個blog都脫節啦。

個人化評論點及得集體智慧?
有樣又夠後生就做技師,冇樣好心佢讀多幾年書啦
係...KINDO地方細,
但最緊要係有靚仔,
大陸新移民又老又醜咪搞我,
同埋KINDO公司係有外判洗衣公司每日洗毛巾,
唔似某D公司咁重複使用毛巾! Dodgy

毛巾消毒衞生好緊要,否則惹到傳染病就煩!
你怎知Kindo公司係外判洗毛巾?老闆說的嗎?
E字頭垃圾公司係自己洗毛巾?有無人知?
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Messages In This Thread
RE: (阿守個垃圾blog)阿守之斷章取義之言論【集中舉報區】 - by 骨精強 - 2016-02-28, 08:17 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人