Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
广州专业推拿前列腺,值得试一试。
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

涯吾系湖南仔,系广东人,更多吾会汤客,你们想得太复杂左了

Quote:[font][font]'广州糯米仔'pid ='125874'dateline ='1484132192'[/font][/font]
[font][font]我试过,D湖南仔乱咁汤客,我不如过关去香港,广州去香港都系1个钟左右 [/font][/font]Angel

我吾系湖南仔,我系广东的,识讲粤语,我都吾识你,很多香港的朋友出差来广州都会稳我做按摩,都吾会汤客,做左四五年甘耐,来这里系做个宣传啵,有缘大家才会识的,

Quote:[font][font]'DDDR'pid ='126728'dateline ='1487422123'[/font][/font]
[font][font]会唔会汤客嫁?[/font][/font]

肯定不会,我吾知人家会不会,但我一定吾会,都吾会给小费,微信支付宝都可以支付,我吾做Hehe部分的。只系做专业的推拿
Reply
OK, 信你,
我成日上廣州工幹, 下次找你 Wink
Reply
會唔會搞到人地心臟病發
大陸真係更敢做敢試
Reply
麻麻地唔再去
Reply
前列線按摩,好像會很爽
Reply
我驚會比人湯wor
Reply
大陆是有好的师傅,不过看你运气噜
Reply
即係點丫?
Reply
好似講到幾pro咁
Reply
好似好正咁喎~
好想試下
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人