Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
上次比個一樓一大陸仔激死!
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

上網見到佢就打電話比佢,佢話拎7日簽證黎香港,
話學過好多種按摩同埋可以令我HEHE部分好開心。

咁我就信左佢,去佢租一個位於佐敦福樂大廈的劏房會合佢,
一開頭已經刻意加價+200(原價電話講好左係600),
佢解釋話因為房錢係200喎,服務費係600 Dodgy

其實我都知道佢咁既"解釋"係有取巧成份,
不過人都到左,都唔爭在果兩舊水。

結果我比左600佢之後,佢就著住衫幫我用手HEHE
最後冇kiss冇hug冇FULL SET我就咁合埋眼完成。 Angry
佢未夠15分鐘已經催鐘催到黑面兼爆粗。(個體戶廣告上說好的1小時呢? Huh

落bar聽返某D師兄講就話,
佐敦果班按摩師冇個係好貨色,
點解?一假相人,二劏客劏到離晒譜。 Sad
仲有就係佢地黎香港7日,根本唔使顧及自己名譽同品牌,
只靠死呃爛呃!

奉勸各位師兄,按摩千奇唔好再去佐敦的樓上鋪搵大陸仔 Confused
Reply
房錢二百喎 你都唔知佢一日接幾多個拉 淨係賺房錢都賺到佢笑
Reply
果D大陸鴨我真係驚左佢地 獅子開大口 唔比佢就同你發惡
Reply
(2017-02-27, 01:44 PM)erwiana Wrote: 果D大陸鴨我真係驚左佢地 獅子開大口 唔比佢就同你發惡

樓上正解
Reply
搵咩大陸仔啊,假相都算,最怕有病or甩底玩野
Reply
佐敦樓上莫非係...........? Rolleyes Shy
Reply
(2017-02-27, 02:22 PM)GENJU Wrote: 佐敦樓上莫非係 伊甸? Rolleyes Shy

嘩ching 你係咪有野想share?有D料wor
Reply
咁既服務 真係離晒譜WO! 大陸仔信唔過
Reply
thanks for sharing
Reply
GENJU dateline=' Wrote: 佐敦樓上莫非係...........? Rolleyes Shy

Ching有咩料爆
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人