Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
去過kindo你就知,咩叫陽氣,毫無八婆格服務
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

成日聽圈中朋友同我講kindo spa 有好多極品級男神技師,佢地次次試完都同我地講返賽後報告,
真係聽到我都心思思想試!聽就聽得多,但其實我未試過,但又唔想叫d fd帶我去咁柒,
或者做左d柒野俾佢地笑,所以膽粗粗自己去試左,其實果日我都1516,我猶疑左一陣,
終於決定上去,但我冇預約就咁上去,對於未知既野覺得好緊張。

但當我上左去之後,有一個好靚仔,身型唔算好大隻,但身形都唔錯既仔仔開門比我,
佢好耐心咁講解佢地既服務同埋價錢,知我第一次黎,仲推介我做90分鐘按摩推油服務,
叫我試下先,覺得好下次先試其他,認真細心!  我好奇又怕醜問左佢一句,
其實你會唔會做按摩嫁? 佢笑笑口答會, 但係一陣有預約,所以暫時幫手做住reception先。
你下次可以黎book我嫁, 我叫Rayne。 

然後我係房等左一陣,就有個又大隻又靚仔既男仔入左黎,原來佢叫WK , 個名好得意,
佢個樣又幾得意,笑起黎又有酒粒,好charming>< , 仲好好傾, 按得又夠力,明顯係有學過按摩!
佢仲好好人同我介紹kindo其他既靚仔或者大隻技師。 我問佢 你唔驚佢地會搶左你d客?
你仲同我介紹其他技師 haha. 佢既答案令我好驚喜, 佢居然話,佢唔介意,佢覺得佢自己係好既話,
客自然會feel到,會再黎搵返我! 答得又大方得體又謙虛。佢仲同我講,叫我下次黎book Carson,
佢話呢個人好難book,既大隻又高又靚仔。因為佢岩岩準備回歸,已經有舊客問佢檔期。
成個過程我都好開心,好多謝比左咁好既第一次經歷我! 人靚 服務好,真係冇得輸!

希望分享比更多人!
Reply
我都去試下先 睇完之後覺得好吸引 Big Grin
上年聖誕節去過一次, VitoCarson四手, 幾正 Wink
Reply
禁你上次揾左邊個師傅?介紹下 Big Grin
Reply
Rayne 唔錯, 屬於黑實鋼條身材,而且好靚仔! 上次book過佢,按摩好專業!
Reply
試左Carson,佢的確幾大隻而且人又好, 多謝介紹。
Reply
any others suggest? , thxSmile
Reply
等我都去試下先
Reply
聽落好正~~~ Angel 未試過比男仔按摩, 想try Exclamation
Reply
Kindo 啲師傅好正, 好多肌肉靚仔 ,又有小正太同埋日韓風靚仔選擇多仲可以揀四手六手既高質服務Blush
Reply
如果試紅牌 要600 大家覺得值唔值 Undecided

Ringo要收600 但聽講佢係Model級數?
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人