Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
咩叫Vers偏0?....
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

(2018-04-05, 12:31 PM)Deian Wrote:
(2018-04-05, 12:27 PM)Hagi Wrote: .... 姐係咁... 1同0以我既認知係係性事上享受插同被插既分別
但從來都無講 1仔要點點點,0仔又要乜乜乜又成
係香港,同志條路已經叫難行嫁啦

重要係自已友都歧視埋一份....
唉...本是同"路"人,相煎何太急呢!

#講得好講得妙系列
10分呀呢個!
Reply
 人地鐘意食齋... 間唔中食下肉... 咁無理由叫自己做素食者啫... 
10都係床上角色... 同佢地性格無必定關係... 唔同1仔就唔可以溫柔d 一定要粗粗魯魯[Image: 1f914.png]?
Reply
關你撚鳩柒事咩 顧掂自己先啦[Image: 263a.png]
Reply
(2018-04-05, 12:33 PM)Ferghus Wrote: 關你撚鳩柒事咩 顧掂自己先啦[Image: 263a.png]

冇錯,佢又要要求1仔man過佢,但又唔會話下自己身為0仔man過一個1仔係問題
Reply
娘唔娘又點 多元化啲啦唔該
Reply
我幾時做0幾時做1會同你交待咩on9
Reply
我一個0仔仲man過你呢句夠精警
Reply
問題唔係vers偏0,係佢地根本無做過1而响度自欺欺人[Image: 1f937_1f3fb_200d_2640.png]??‍♀️
你係真vers偏0係無咩所謂嘅[Image: 1f602.png]?
Reply
又係一篇等人插的文,但某程度上又說出了事實
Reply
主有冇諗過,其實好多1鐘意大隻man 0,你又開多個post扮吳若希問:“點解ge?”[Image: 1f602.png]?[Image: 1f602.png]?[Image: 1f602.png]?
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人