Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
我應該分手?
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

(2018-04-22, 03:56 PM)Cordelia Wrote:  我真係好唔明
個撚個日又話要 LTR 夜又話想 LTR 我諗就連打緊飛機果陣都話想搵 LTR
好啦,到自己真係有 bf 可以真正咁發展 LTR 啦,又係度嫌呢樣嫌果樣,藉口多多,又話拍奈左冇當初既感覺,又話了解過唔撚啱

我屌你老味啦,自己要新鮮感想識新仔就咪撚咁多爹啦,LTR 係咁㗎咩,如果係既話,我真係唔撚識囉
你條仔唔係而家先係咁㗎啊啦,第一日就係咁㗎啦,咁你咁撚唔鐘意你就咪撚開始啦,改變佢?改變左就唔係佢來啦,咁叫咩「愛」啊?你冇講錯你真係 on99!
抵你地俾人睇唔起,冇平權冇保障乜撚野都唔 deserve 有 
完全同意呀…叫得LTR就應該預左條仔越黎越差,包括越黎越樣衰、越黎越老、體能越黎越差、熱戀期後性格越黎越臭檔,個個都想搵個幾乎完美嘅sr級仔,然後再expect佢地會自動升級做ssr級,咪傻啦
Reply
我覺得係你問題
佢day 1已經表現俾你睇佢係咁嘅性格,你選擇得同佢一齊就要接受啦,唔接受就一早離開啦……
Reply
我係被投訴嘅一個。你而家都唔遲咖,大家都仲後生,唔啱就分開囉,放過對方放過自己。我而家學習一個人生活,都幾好呀,人有時係需要成長。苦纏對大家都無好處。
Btw,到失去左先嚟後悔,都係一種成長
Reply
感情呢件事本來就唔係令對方去變成一個你想要既人,我唔明點解你要改變佢,係咪呢個世界啲港零港女都係咁?!
老土啲講句 鐘意一個人係要接受埋對方既不足
加上既然你一開始已經知道你自己需要啲乜

咁點解仲要拖到四年後既今時今日先話要放棄
我只係睇到你有幾自私去扮到自己好偉大,然後一心想改變對方去滿足你個人喜好,最後見到冇成果就想拋棄人地,拋棄四年黎大家所付出既野
我相信你條仔好聽你話好就得你先可以俾你主導咁多年,但你完全睇唔到呢啲好事。
如果你有真係啲咁既自私精,我真寧願你快啲分手,至少你俾翻個機會佢去搵一個真正識得欣賞自己既人。
Reply
呢d先係荀盤,唔識貨[Image: 1f602.png]? 有個又乖又宅又冇所謂既男朋友,咩都順晒你意,咁唔好咩? 唔通你想要個又曳又愛蒲又咩都頂心頂肺既好?
Reply
你又唔係訓導主任
Reply
都好過互相有意見 之後意見不合 嘈交啦
Reply
冇主見唔代表要分手—。—
Reply
Wink 分手
Reply
放開所有!
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人