Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
真系好怕人地好就我
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

好明顯你有問題啦 , 你估遷就一個人咁容易? 
你咁鐘意單獨做自己野 就咪搵人拍拖啦 
晒_人時間 唔小你真係唔得 

難得人地搵你既興趣 做你鐘意做既野, 陪你一齊行呢條路
等你唔會孤單唔會悶,等你想搵人傾既時候,佢都明你講咩

佢咁做無非因為愛你多過愛自己,無非想大家思想接近d,

#你根本自_私 #你適合fun自由身多過拍拖
#唔好再害下個小可愛 #呢d仔世間少有你唔要請你pm介紹我

#你應該係雙子或射手或水瓶座的
#因為你需要的空間無限咁大而且完全拒絕入侵
Reply
(2018-04-24, 05:48 PM)Arzul Wrote: 好明顯你有問題啦 , 你估遷就一個人咁容易? 

#
你根本自_私 #你適合fun自由身多過拍拖

如果樣野本身大家都中意既話未無問題囉 
但樣樣興趣都跟足仲要一定要同你一齊做 未自私囉 
思想接近d唔系甘樣逼出黎 

人地做自己真正既興趣系唔會悶架 要傾既話 你覺得同真正有興趣既人好傾定系為男朋友而去夾硬有興趣既人好傾
無謂鍾意第二個自己啦 
如果系夾既大家發展自己各自既興趣都可以好好傾
Reply
(2018-04-24, 05:49 PM)Monat Wrote:
(2018-04-24, 05:48 PM)Arzul Wrote: 好明顯你有問題啦 , 你估遷就一個人咁容易? 

#
你根本自_私 #你適合fun自由身多過拍拖

如果樣野本身大家都中意既話未無問題囉 
但樣樣興趣都跟足仲要一定要同你一齊做 未自私囉 
思想接近d唔系甘樣逼出黎 

人地做自己真正既興趣系唔會悶架 要傾既話 你覺得同真正有興趣既人好傾定系為男朋友而去夾硬有興趣既人好傾
無謂鍾意第二個自己啦 
如果系夾既大家發展自己各自既興趣都可以好好傾

但佢而家個態度直情係,,,(你離我遠d啦,, 唔好挨咁埋 好難頂) 
我唔覺得咁樣係愛佢既另一半應有既行為囉 
如果我係佢另一半,,, 一定唔好受
Reply
會唔會就好似媽媽系身邊時,一直關心你,你卻會嫌棄覺得煩,到媽媽唔係度,你先會珍惜咁?
Reply
其實你呢篇文係應該send俾佢睇而唔係俾我地睇,明無?
Reply
(2018-04-24, 05:51 PM)賽格特 Wrote: 其實你呢篇文係應該send俾佢睇而唔係俾我地睇,明無?

其實應該俾自己睇,到幾年後發現無左個咁好既人而後悔時睇住黎喊
Reply
(2018-04-24, 05:52 PM)萊辛恩 Wrote:
(2018-04-24, 05:51 PM)賽格特 Wrote: 其實你呢篇文係應該send俾佢睇而唔係俾我地睇,明無?

其實應該俾自己睇,到幾年後發現無左個咁好既人而後悔時睇住黎喊

寫得呢篇文嘅人,應該係carefree嗰種,佢未必會後悔。
Reply
(2018-04-24, 05:53 PM)卡查伊斯 Wrote:
(2018-04-24, 05:52 PM)萊辛恩 Wrote:

真的,根本佢底子性格係咁,,後悔? 咩黎架,食得架?
Reply
(2018-04-24, 05:53 PM)拉爾思 Wrote:
(2018-04-24, 05:53 PM)卡查伊斯 Wrote:

真的,根本佢底子性格係咁,,後悔? 咩黎架,食得架?

佢可能仲會覺得,, 係世人不了解我,,我冇問題阿
Reply
恨都恨唔黎啊,你身在福中不知福。
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人