Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
帶CB鎖帶到號碼顛倒...
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

我同男友拍拖超過五年
我係10仔,佢係1仔
佢係我初戀,所以一直性生活都係我0佢1,我冇做過1
有日佢同我承認佢出咗軌1次

我好嬲,但我欣賞佢對我誠實
如果佢唔主動申報,我根本唔知道佢出軌
佢解釋果日落club同朋友慶生,可能飲大咗,同咗個0仔ons(有套)
我嬲咗幾日,佢有一日將支鎖匙交比我,叫我以後唔洗驚,叫我信佢,佢以後唔會再錯
原來佢自己用咗cb鎖,再將鎖匙比我,希望我唔嬲

如是者,果大半年每次sex我都要幫佢開鎖,甚至佢想清潔下、打下都會主動問我
換言之,只要佢用過我都會知
開頭我覺得係懲罰,鬼叫你出去亂屌人
之後我覺得係情趣,幾時打過、夢遺我都知
最近我覺得係煩擾,男人老狗打個丁都要問我

所以,我決定比番鎖匙佢,我亦都信任佢
佢多謝我原諒佢,但叫我繼續保管
仲問我夜晚可唔可以做1佢做0
我心諗:唔係鎖咗大半年,由1變0呀?我從來無要求過要鎖架!
 果晚我驚佢受唔到,重複問咗好多次係咪真,佢答係
我想幫佢解鎖等佢舒服啲,佢話唔用唔洗解
我:er...
我知佢未試過比人入,我都未試過入人
所以先幫佢按摩放鬆,再用我平時用開嘅假狗探下先
我從來未聽過佢咁開心嘅叫床聲

我下體聽到呼喚,二話不出已經入咗
期間,佢話你有冇戴套?
我即刻抽番出黎,話平時我做開0冇諗過呢個問題,我從來都唔洗戴
我問佢你係咪冇洗後面?佢話有
我比佢望下朱古力棒
佢話:我有沖下水架!

我:er...仲繼唔繼續
佢幫我用紙巾抹一抹,再教我點戴套,我地兩個就繼續
目前為止,都係佢0我1多

似乎瀨野?
smilie1 smilie1 smilie1
Reply
 睇黎,你要鎖埋佢後面了。 Wink
Reply
好好笑,原來甘樣可以換位
Reply
(2018-05-09, 07:32 AM)WloveM Wrote:  睇黎,你要鎖埋佢後面了。 Wink

本日最中肯,可能出面比人X完咪咁想要 Tongue
Reply
鎖左前面,所以出去偷食做淫0 Undecided
Reply
好sweet, 雖然有d 味道 Angel
Reply
高招!有無諗過由始至終佢無出過軌 At ,只係一轉零嘅鋪陳 Confused
Reply
好奇一問[Image: 1f914.png]?[Image: 1f914.png]?[Image: 1f914.png]?
係咪只可以得一條鎖匙???
Reply
(2018-05-09, 07:42 AM)fevaaato Wrote: 好奇一問[Image: 1f914.png]?[Image: 1f914.png]?[Image: 1f914.png]?
係咪只可以得一條鎖匙???

好多陰謀呀你 Sad
人地咁sweet, 唔拆穿啦 Idea
Reply
朱古力棒好嘔心 Idea Idea Idea Idea At
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人