Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
有無試過一個人為左自己乜野都唔要
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

Sad 
依個人一直以來做所有野都為我開心,但當時我一直都貪玩,覺得無乜大不了
一而再再而三都追求我,我都say no
到前日,朝早8點佢打比我話喺機場
我以為佢去旅行問左句幾時翻
佢答我「我唔翻啦」重同我講左好多說話
原來因爲我佢選擇翻波蘭..我真喺呆左淨係識得喊佢重同我講左句「你想玩你繼續去啦」
果下先識諗翻轉頭...其實一直玩咁耐我乜野都無獲得到...我好想同佢講叫佢翻黎..

如果有時光機,可唔可以比我重來
我玩夠啦 Sad
Reply
 真係鐘意就追返黎,淨係係度講無用架

Reply
覺得你係要受啲教訓喎 Huh
Reply
飛過波蘭啦,行動最實際
Reply
條路自己簡 仆街吳好喊
放過別人 放過自己 人地都放低曬飛左過波蘭 
吳好再累人地啦 放手吧啦 Undecided
Reply
未走嘅緊係唔夠走咗嘅吸引,自古兵都係走甩咗嘅最多人追番嚟
Reply
作自受,追你又唔要,人地走先話鍾意人。放過人地啦,你估relocate係玩呀? Angry
Reply
有啲人唔仆一仆,跌一跌係唔知咩叫痛
好啦,今次比你知咩叫心痛既感覺啦
但你又再諗下你係咪真係好似你想像中咁愛佢?

定係只係見到個個同你都玩玩下,難得有個人鍾意你你就想試下戀愛既感覺?
佢既意可以【為左你】諗返唔返波蘭發展
咁我相信你都會有足夠既影響力叫佢返嚟既,但咁做之前麻煩諗諗
【player既生活係咪咁啱自己?】
【自己係鍾意刺激同新鮮感定想要長久既平淡?】
【自己係咪ready好(心態,金錢同時間)去拍拖?】
【我係咪真係會為對方而改變?】
【佢係咪真正適合我?】

未諗清楚麻煩唔好下決定
唔好累左人同自己,猶其是係個對你死心塌地既人

我係過來人
我都試過換仔如換畫,日日出去訓唔同男人既生活
但衣種刺激感其實唔會令人覺得滿足,只會愈來愈空虛,但我又未ready去拍拖
所以就一直以來都係一個人
Reply
要絕對死心先會選擇離開,你已錯過時機,無得勉強,就算比你追倒,你係玩家條刺永遠係度,唔會長久興香。 Dodgy
Reply
唔好一時衝動又留人,其實佢做得呢個選擇,我諗佢對你都死心,畀左咁多機會你你都唔識諗,仲想點 Rolleyes
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人