Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
好辛苦 大家教教我可以點做??
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

呢啲野各有所好姐,有咩話病唔病態,唔通要鐘意返相同年紀,一星期只出一次先叫正常?Come one james, 係香港呢個社會,自從你意識到你係gay果刻起,佢地已經將你當做有病、唔正常。
Reply
有靚仔大叔介紹 有性趣一齊玩 唔好搞街外人
Reply
其實呢⋯⋯我覺得學業一件事,借性愛逃避現實係一件事,性方面嘅喜好又一件事。

首先你問問自己仲想唔想讀落去。其實無人一定要你讀上去。你如果真係好唔想讀,咁唔好讀啦。晒時間。仲有,你當然可以享受俾人包嘅生活,但你自己好清楚,以色事人終有一日色衰愛馳。唔係你想像中咁易㗎。

如果你其實仲想讀上去,搵性嚟等自己壓力無咁大都唔係問題㗎。但你始終要諗方法讀上去。問同學又好,問導師又好。

至於暴露癖、喜歡大叔、喜歡做愛⋯⋯其實真係唔係問題⋯⋯我認為無問題㗎。你無影響日常生活,無傷害到人就做自己啦!
Reply
呢個香港好需要你呢d 年輕人,我哋呢d 叔叔先可以有鮮肉食。
Reply
性喜好本身同病態無關
接受唔到自己 因此造成心理壓力 呢啲先係病態
有需要可以睇下輔導/Clin psy 

CU好多呢啲免費服務
甚至幾千蚊一個鐘既clin psy都可以透過CU CLINIC轉介claim返
有需要不妨用下
Reply
如果單純係享受性愛鍾意裸露偏好大叔都還好,但如果癖好已經嚴重影響你既日常生活,或者你需要尋求一d專業既協助,或者可以易入手d就先向同志友好既社工傾訴,睇下有咩途徑可以尋求協助 [Image: 1f914.png]?
感覺有少少似循環,越將時間放落sex同運動(或者係練body去更進一步sex),你既學習同感情生活就越被蠶食,然後又去透過性去安慰同面對失意 (?)
Reply
又一個pm me 系列
Reply
既然樓主咁enjoy,我都想睇吓啲相
Reply
其實無咩問題呀,人人都有黑歷史
Reply
 黎我屋企接受化療,我會令你害怕暴露
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人