Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
吳磊童星時期裸照傳出 網民高呼:思考下當事人感受
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

[Image: GL7spgY.jpg]
[color=rgba(0, 0, 0, 0.4)]吳磊在內地劇集《封神榜》中飾演哪吒,非常得意(網上圖片)[/color]

[color=rgba(0, 0, 0, 0.78)]內地小鮮肉吳磊近年事業風生水起,唔少劇集同綜藝節目都有他的蹤影,而童星出身的他,都拍過好多電視劇。近日微博就有網民上載了一組吳磊在06年出演內地劇集《封神榜》中扮演哪吒的劇集截圖,相中吳磊個樣非常得意,但就一絲不掛咁出現在大家眼前,雖則當年的他只得幾歲,但就有不少網民批判話po小朋友的裸照實屬不道德,且現時的吳磊經已長大成人,應該調位思考下當事人的感受,相信可能都會覺得好難堪。

[Image: PGv4sJ9.jpg]

其實作為演員,時常為了呈現更好的角色而付出好多,這些都是源於對演藝事業的熱愛同專業態度。大家應該尊重演員的私隱,更多地去關注他們的作品。

[Image: y8IUreJ.jpg][/color]

[Image: 3ZSfc2r.jpg]
Reply
靚仔唔怕大家睇啦,甘靚仔
Reply
細個大唔大j
Reply
好帥,好靚仔啊,想想。。
Reply
簡直就係男神來啦,甘鬼死靚仔
Reply
甘靚仔怕咩人地睇窩,唔驚啦下嘛
Reply
好少事野咋
Reply
童星姐 無乜所謂啦 Undecided
Reply
而家靚仔左咁多 仔大18變
Reply
咁樣po 有d唔道德!
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人