Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
心思思想去Hugo,但喺第一次好驚
關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT Friendly

見到你哋講,真係好思思想去試下,但喺身邊冇朋友喺HEHE,自己孤家寡人又驚,主要怕見到相熟嘅朋友,或者怕要等,喺前台企滿曬人,好恐怖。。。。小弟主要想問幾個問題,我知道好多同D CF 商量,但喺想聽聽你哋玩過嘅details.

1. 師傅是點揀?一個個站在你面前選,定喺照片,定第一次直接推薦給俾直接,上房等就可以了??
2. 師傅喺全裸按摩定著衫按摩?
3. 師傅俾唔俾摸?例如胸肌,7之類
4. 你哋講happy ending喺咩意思?
5. 通常你哋俾幾多tips,includ咩要求,點bargain?
6. 可否同佢ML或者KISS?定可以 含佢/我,舔佢/我?
7. 如果唔滿意,是否可以換?
8. D CF喺straight喺hehe多?我可以可否問前天,能唔能夠安排個HEHE按摩師俾我?
9. 大學生可唔可以去?使唔使出示ID?
10. 商量好價錢再開始定成個安排結束先俾錢?定一開始俾?

我知道好多都係同CF傾,但喺想聽你哋點答,畢竟第一次,有D驚,好緊張!!!
Reply
唔洗青 你青我都青
Reply
面前

比 乜肌都有
tips
600up
Reply
全可 有冇錢?
可以
bi hee冇直
no
完比
Reply
去左就知 吾洗驚嫁
Reply
唔洗驚,個問題係有咩好驚?
Reply
同技師傾啦最直接
Reply
吾洗驚wor 哈哈哈哈
Reply
我都好耐冇去
Reply
問左咁耐試左未
Reply

Jack'd - Gay Dating [ジャックト]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Top 20 Asia LGBT

關懷愛滋 AIDS CONCERN - 性/別小眾友善醫療推廣計畫 LGBT FriendlyContact Us 聯絡我們 http://hkgay.net
Contact Us 聯絡我們 http://hkgay.netKarto會客室, LGBTQ中文, LGBTQ華人